Ana sayfa Sosyal Medya Timuçin Esen Hekimoğlu’nda içindeki rock’çı ortaya çıktı! İzleyiciler şaşırdı!

Timuçin Esen Hekimoğlu’nda içindeki rock’çı ortaya çıktı! İzleyiciler şaşırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Hekimoğlu dizisi, 2. sezonu ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Dizinin 48’inci bölümü dün akşam yayınlandı. İlk başlarda reytingleri toplayan ancak son zamanlarda düşüşe geçen Hekimoğlu dizisi 50’nci bölümde sona erecek.

Hekimoğlu her ne kadar sona yaklaşsa da izleyiciler onu bırakmak istemiyor. Seyircilerin Hekimoğlu’ndan vazgeçmek istememesinde en büyük pay hiç kuşkusuz Timuçin Esen’in başarılı oyunculuğu. “Kafadan çatlak” doktor Ateş Hekimoğlu’nu dizinin en başından beri başarıyla canlandıran Timuçin Esen dün akşamki bölümde yer alan bir sahneyle izleyicilerini şaşırttı.

Sahnede Hekimoğlu bir bas gitarı başarılı bir şekilde çaldı, izleyicilerine minik bir rock konseri verdi. Peki Timuçin Esen’in eskiden bir rock grubu olduğunu biliyor muydunuz?

Timuçin Esen’in 2009 yılında kurulan Karsamba adlı bir rock grubu bulunuyor. Yetenekli sanatçı grubun vokalisti olarak yer alıyor. R&B ve rock ağırlıklı cover parçalar seslendiren grup, bir dönem İstanbul’da Hayal Kahvesi Bistro’da sahne almıştı. Oyuncunun rock şarkılarından oluşan albümü de var.

Timuçin Esen Hekimoğlu'nda içindeki rock'çı ortaya çıktı! İzleyiciler şaşırdı! 10

Başarılı oyuncu 2018’de vizyona giren Müslüm filminde de, arabesk ve halk müzik sanatçısı Müslüm Gürses’i canlandırmış, filmdeki tüm şarkıları kendisi seslendirmişti. Filmin DMC etiketiyle satışa sunulan soundtrack albümü (“Müslüm Baba” Orijinal Film Müzikleri) müzik listelerinde 1 numaraya kadar yükselmişti.

Timuçin Esen’in Hekimoğlu’nun dün akşamki bölümünde çaldığı kısa gitar solosu izleyiciler tarafından da heyecanla karşılandı. Bir izleyici “Vay Hekimoğlu’na bak sen!’ derken bir başka izleyici “Yeteneğin vücut bulmuş hali” diyerek sanatçıya olan hayranlığını dile getirdi.

Timuçin Esen’in minik gitar solosuyla ilgili bazı izleyici yorumlarına aşağıda görebilirsiniz:

Timuçin Esen Hekimoğlu'nda içindeki rock'çı ortaya çıktı! İzleyiciler şaşırdı! 11 Timuçin Esen Hekimoğlu'nda içindeki rock'çı ortaya çıktı! İzleyiciler şaşırdı! 12 Timuçin Esen Hekimoğlu'nda içindeki rock'çı ortaya çıktı! İzleyiciler şaşırdı! 13