Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’dan sonra Salih Bademci yeni dizisini buldu!

Kırmızı Oda’dan sonra Salih Bademci yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Salih Bademci uzun yıllardır ekranlarda ve birbirinden farklı rollerle akıllarda kalan usta bir oyuncu. 2007 yılında Elveda Rumeli dizisindeki Muzaffer karakteri ile yeteneklerini sergileyen ve dikkat çeken oyuncu, asıl çıkışını ise Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Hakan karakteri ile yapmıştı.

Fatih, Zeytin Tepesi dizilerinden sonra Ulan İstanbul’daki Ceyhun olarak sevilen oyuncu, Kiralık Aşk’ta da Sinan karakteriyle ile gönüllerde yer edindi.  İstanbullu Gelin’in Fikret Boran’ını kim unutabilir ki? Gerçekten izleyicilerin yüreklerine işleyen bir performans ortaya koyan Bademci, hayranlarını de mest etmişti.

İstanbullu Gelin macerasından sonra Kırmızı Oda isimli dizide Mehmet karakteri ile bu sezon yeniden ekranlara dönen oyuncu, son olarak ise Netflix’te yayınlanacak olan Kulüp isimli dizide yer aldı. Gökçe Bahadır ve Barış Arduç ile birlikte çok farklı bir proje ile yakında hayranları ile buluşacak olan oyuncunun yeni dizisi de ortaya çıktı.

Kulüp’ün çekimleri geçtiğimiz hafta tamamlandı. Salih Bademci’ye gelen birçok teklif arasında ünlü oyuncu yine bir dijital diziyi kabul etti.

Hakan Bonomo’nun hikayesini yazdığı ve Cem Karcı’nın da yönetmenliğini yapacağı yeni dizinin ismi Kusursuz… Kerem Deren’in senaryosunu yazdığı dizide Salih Bademci’nin rol arkadaşı ise Özge Özpirinçci oldu.

Blu TV platformunda yayınlanacak olan Kusursuz dizisinin hikayesi ve diğer oyuncu kadrosu da merakla bekleniyor. Ancak hayranları iyi biliyor ki, Salih Bademci yine kendisin gösterecek ve akılda kalıcı bir rolle yeni dizisini de taçlandıracaktır.