Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı efsanesi bitiyor, şimdi gözler ise başka bir yöne çevrildi!

Sefirin Kızı efsanesi bitiyor, şimdi gözler ise başka bir yöne çevrildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisi ilk duyurulduğunda izleyiciler müthiş bir heyecan duymuştu. Neslihan Atagül ve Engin Akyürek buluşması çok başarılı oldu. Sefirin Kızı ekrana geldiği ilk dönemlerde hayranları bir efsane olacağını hissetmişti. İlk sezon birçok dizi hayranı için bir efsane de oldu… Ancak ikinci sezonda işler tersine döndü.

Sefirin Kızı’nın hikayesindeki sorunlar üst üste geldi, adından Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları nedeniyle ayrılığı geldi. Tuba Büyüküstün kurtarıcı rolüne soyundu ama Mavi ile Sancar karakterleri Sefirin Kızı hayranlarını tatmin etmedi. Dizi reytinglerde büyük sorunlar yaşadı, ciddi düşüşler yaşandı ve şimdi de final vakti geldi.

Pazartesi günlerini Kağıt Ev dizisine kaptırdıktan sonra salı akşamları yayınlanmakta olan Sefirin Kızı dizisinde 51. bölüm dün akşam ekrandaydı. Engin Akyürek’e göre Sefirin Kızı başarılı bir proje… Oyuncu, Ayşe Arman ile yaptığı röportajda dizi için aynen şu ifadeleri kullanıyor: ”

“Ben, Sefirin Kızı’nı başarılı ve kendini gerçekleştirmiş bir iş olarak görüyorum. Bu işin başarısı sadece reyting değil. Umarım yurt dışı yolculuğu da başarılı geçer. İşler yolunda gitmediğinde, dert edip, üzülmemiz çok doğal. Ama bu işin doğasında var, zamanla öğreniyorsunuz.”

Sefirin Kızı şimdi yurt dışı yolculuğunda ve geri dönüşler de merakla bekleniyor. Sefirin Kızı hayranları dünyanın dört bir yanında ve sosyal medyadan yaptıkları etkileşim dalgası ile de diziye desteklerini yoğun bir şekilde sundular. Sefirin Kızı’nın bu noktada yurt dışı satışlarının da çok iyi olması beklentisi var.

Sefirin Kızı efsanesi bitiyor, şimdi gözler ise başka bir yöne çevrildi! 1

Engin Akyürek da zaten artık yurt dışı başarısına odaklandıklarını da röportajında ifade ediyor. Sefirin Kızı dizisi 52. final bölümü ile birlikte 11 Mayıs Salı akşamı izleyicilerine veda edecek.

Sefirin Kızı eminiz birçok dizi hayranının hafızasında güzel ve başarılı bir yapım olarak kalacak. Dizi bir efsane olarak başladı ama finali pek de öyle olmadı. Yine de milyonları etkilediği, arkasında güzel izler bıraktığı ve yurt dışında da Türkiye’nin tanıtımına çok önemli katkılar yaptığını söylemek yanlış olmayacaktır.