Ana sayfa Sosyal Medya İlginç ama gerçek; Alina Boz ve Mahur yanyana! Hande Soral uyuma takmış!

İlginç ama gerçek; Alina Boz ve Mahur yanyana! Hande Soral uyuma takmış!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlarda iddialı iki projenin başrol kadın oyuncuları olarak yer alıyorlar Hande Soral ve Alina Boz. İkisi de atv’nin farklı dizilerinde oynuyor. Sosyal medyadan ise hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyorlar.

İki oyuncunun son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım. İlk sırada Alina Boz var. Malum kendisi şu sıralar Mahur olarak anılıyor bol bol.

Atv’nin Maraşlı dizisinde Burak Deniz ile başrolde. O kadar iyi oynuyor ki Mahur olarak fazlasıyla benimsendi. Başarılı oyunculuğu ile de bol bol övgüler alıyor.

Dün akşam dizinin 18. bölümü ekrana geldi. Herkes kadar Alina Boz da yeni bölüm için heyecanlıydı ve ekran karşısına geçip dizisini izledi.

Ancak Alina Boz’a Mahur da eşlik etti! Nasıl mı? Bir uygulama ile kendisini aynı karede iki kez paylaştı. Fotoğrafa da “Mahur’la bölümü böyle bekliyoruz” notunu düşerek takipçilerine güzel bir sürpriz yapmış oldu…

İlginç ama gerçek; Alina Boz ve Mahur yanyana! Hande Soral uyuma takmış! 8

Gelelim Hande Soral’a… Oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ümit karakteriyle ekranlara gelmekte. Dönem dizisinin 3. sezonunda diziye dahil oldu ama başarılı oyunculuğu ile de izleyicinin hemen benimsediği bir isim oldu.

4. sezonda rolünün devam edip etmeyeceği henüz belli değil. Bu süre içinde  İstanbul ve Adana arasında mekik dokuyan oyuncu, anlaşılan kısa bir tatil için evine dönmüş.

Bahçesinden verdiği aşağıdaki pozuna da “Uyum bizim işimiz” notunu düşüyor oyuncu. Üzerindeki renklerle, saçındaki bandanasını ve arka planda duran kapının rengini de gösteren oyuncu, uyumu yakaladığını fotoğrafla takipçilerine de göstermekte…

İlginç ama gerçek; Alina Boz ve Mahur yanyana! Hande Soral uyuma takmış! 9