Ana sayfa Sosyal Medya Şoke eden paylaşım? Hafsanur Sancaktutan’a ne oldu? Yüzü yara bere içinde!

Şoke eden paylaşım? Hafsanur Sancaktutan’a ne oldu? Yüzü yara bere içinde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cuma akşamları Fox TV’de yayınlanan Son Yaz dizisinde Yağmur karakterine hayat veren Hafsanur Sancaktutan’ın yaptığı bir paylaşım, hayranlarını şaşırttı. Son yılların beğenilen genç oyuncularından birisi olan Hafsanur Sancaktutan, başarılı oyunculuğu ile dizide de öne çıkan bir isim.

Başrollerinde Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın oynadıkları dizi, iki haftadır ekranda yoktu. Dizinin ekibinde koronavirüs vakalarının ortaya çıkmasıyla zorunlu bir ara verilmişti.

Çekimleri İzmir’de yapılan dizinin çalışanları ve oyuncular, iki haftalık aranın ardından bir kaç gün önce yeniden İstanbul’dan şehre dönerek çalışmalara başladı.

Dizinin yarın akşam (21 Mayıs) ekrana gelecek olan 19. bölümünden fragmanlar da ekrana geldi. Akgün’ün araba yarışı sırasında kaza yaptığı görüntüler heyecan yaşattı.

Bu arada Hafsanur Sancaktutan’ın dizideki kaza sahnesinde mi yüzüne bir şey olduğu ve makyaj yapıldığı düşünüldü ama Yağmur karakteri, o kaza sırasında araçta değil!

Fragmanda yer almayan bir başka sahne için mi Hafsanur Sancaktutan’ın yüzüne yara makyajı yapıldığı, yoksa gerçekten başına bir kaza mı geldiği merak konusu!

İşte oyuncunun yorumsuz olarak yayınladığı o fotoğrafı… Alnındaki çiziklerin yanı sıra bir de üzeri kapatılmış bir yarası olduğu da görülmekte. Bakalım bu fotoğrafın arkasından ne çıkacak? Hafsanur Sancaktutan’a ne oldu sorusu şimdi kafaları karıştırmakta!

Şoke eden paylaşım? Hafsanur Sancaktutan'a ne oldu? Yüzü yara bere içinde! 7