Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den nostaljik paylaşımlar geliyor! Bensu Soral’ın yüzündeki renkli detay!

Demet Özdemir’den nostaljik paylaşımlar geliyor! Bensu Soral’ın yüzündeki renkli detay!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç kuşağın başarılı iki ismi Demet Özdemir ve Bensu Soral… Son dönemin konuşulan, dikkat çeken, popüler isimleri arasında yer alıyorlar. Demet Özdemir, yakın zamanda ekrandaydı. Bensu Soral ise kısa bir süre sonra yeni dizisiyle dönüyor…

İki oyuncu, instagram’da yaptıkları paylaşımlarla dikkat çeken, hayranları tarafından ilgiyle takip edilen isimler. Son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım.

İlk sırada Bensu Soral var. Oyuncu, şu sıralar Show TV’de ekrana gelecek olan ve başrolünü Kubilay Aka ile paylaştığı Cam Tavanlar isimli diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

İçerde dizisiyle dikkatleri çekmişti. Daha sonra bir başka dizide rol almamıştı. Yeniden ekrana dönüşünü hayranları heyecanla bekliyor.

Soral, dizinin setinden yaptığı paylaşımlarla hayranlarını daha da merak ettiriyor. Son yaptığı paylaşımda ise güzel bir kare yakalanmış.

Yüzüne ışık hüzmesi vuran oyuncu, gökkuşağı renkleriyle görüldüğü güzel pozunu hayranlarıyla da paylaşmış…

Demet Özdemir'den nostaljik paylaşımlar geliyor! Bensu Soral'ın yüzündeki renkli detay! 9

Demet Özdemir ise geçtiğimiz hafta ekrana veda eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden sonra dinlenmeye çekildi. Çok fazla paylaşım da yapmayan oyuncu, dizinin setinden bol bol yaptığı paylaşımların ardından daha az sosyal medya kullanmaya başladı.

Ancak yine de hayranlarını habersiz bırakmıyor. Bu kez nostaljik pozlarıyla yaptı paylaşımını. Bir arkadaşının doğum gününü kutlayan oyuncu, bir başka paylaşımında da özlediği arkadaşlarını andı…

İşte o paylaşımlar…

Demet Özdemir'den nostaljik paylaşımlar geliyor! Bensu Soral'ın yüzündeki renkli detay! 10

Demet Özdemir'den nostaljik paylaşımlar geliyor! Bensu Soral'ın yüzündeki renkli detay! 11