Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet’in ipi kesildi, final kararı verildi! İşte final tarihi!

Masumiyet’in ipi kesildi, final kararı verildi! İşte final tarihi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Büyük iddialarla başlayan Star TV dizisi için final kararı verildi. Reytinglerde istenilen sonucu alamayan dizi çok yakında ekranlara veda edecek.

Başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır gibi iddialı isimlerin paylaştığı Masumiyet 13. bölümde final yapacak. Dizinin 12. bölümü 17 Mayıs Pazartesi günü yayınlanmıştı. Bu da demek oluyor ki final bölümü haftaya yayınlanacak.

Yapımcı Gold Film’den yapılan açıklamada şunlar denildi: “Değerli izleyicilerimiz, kanalla birlikte aldığımız ortak karar doğrultusunda Masumiyet dizimiz 24 Mayıs Pazartesi günü yayınlanaca olan final bölümüyle ekrana veda edecektir. Bugüne dek sizden gördüğümüz destek ve ilgi için teşekkür ederiz. Yeni projelerde buluşmak üzere.”

blank

Kadına yönelik şiddet gibi önemli bir konuyu işlediği için önemli bir misyon üstlenen Masumiyet maalesef reytinglerde istenilen sonucu elde edemedi. Dizinin başrol oyuncularının da iddialı isimlerden oluşması ve yüksek bütçeli olması dizinin ipinin çekilmesini hızlandıran kararlar oldu.

Serkay Tütüncü geçen gün röportajında bu projede yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirmişti. Daha önce benzer ifadeleri Hülya Avşar, Deniz Çakır ikilisinden de duymuştuk. Mehmet Aslantuğ da dizinin kadına şiddet noktasında farkındalık sağladığı vurgusunu özellikle yapmıştı.

Ancak dizinin misyonu ne reytingde ne de sosyal medya paylaşımlarda beklenen sonucu verdi.

Masumiyet dizisinin 13. yeni bölümü 24 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak. İlker, Ela’ya evlilik teklifi yaptı. Olaylar öyle bir karışıyor ki, izleyiciler yine şaşkına dönecek.