Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir şu aralar çok keyifsiz!

Demet Özdemir şu aralar çok keyifsiz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin popüler kadın oyuncularından birisi olan Demet Özdemir, sosyal medyanın gündeminden de düşmüyor. Dansla başladığı meslek hayatına oyunculukla devam eden Demet Özdemir, Erkenci Kuş dizisiyle kariyerinde ciddi bir sıçrama yaşamıştı.

Oyuncu, sonrasında romantik komedi yerine dram dizisinde oynamayı tercih etti ve TV8’de geçtiğimiz sezon başlayan Doğduğun Ev Kaderindir’de oynadı. İbrahim Çelikkol ile başrolü paylaşan Özdemir, başarılı bir oyunculuk sergiledi.

Demet Özdemir, dizinin setinden de bol bol sosyal medya paylaşımları yaparak hem kendi popülerliğini arttırdı hem de diziye etkileşim sağladı.

Özdemir’in müzisyen ve oyuncu Oğuzhan Koç ile ilişkisi de şu sıralar sık sık magazin basınında gündem olmakta. Geçtiğimiz hafta birlikte tatile giden ikili, bir haftalık tatilin ardından İstanbul’a döndüler.

Demet Özdemir’e tatilden sonra İstanbul’un yağışlı ve kapalı havası pek iyi gelmemiş anlaşılan! Oyuncu, bugün önce arabasından yaptığı bir paylaşımla biraz keyifsiz olduğunu ortaya koydu.

Demet Özdemir şu aralar çok keyifsiz! 8

Ayrıca evinden de aşağıdaki paylaşımı yaparak hayranlarını selamladı…

Demet Özdemir şu aralar çok keyifsiz! 9