Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade, selfie çekmeye çalışırken, takipçilerini de güldürdü!

Nesrin Cavadzade, selfie çekmeye çalışırken, takipçilerini de güldürdü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nesrin Cavadzade, iki sezondur Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat veriyordu.Başarılı oyunculuğu ile diziye başka bir renk getiren oyuncunun, sezon finaline yakın bir zamanda diziden ayrılması, arkasında bazı tartışmaları da beraberinde getirmişti.

Cavadzade’nin dizinin setine destek için gelen eski yönetmen Neslihan Yeşilyurt ile tartıştığı ve seti terkettiği, yapımcının da saatlerce ulaşamadığı söylentileri ile geldi gündeme.

Hemen ertesi hafta ise Şahika karakterine cenaze sahnesi yazılmasıyla birlikte dedikodular da aldı yürüdü. Ancak oyuncu, bu söylentilere hiç bir yanıt vermedi.

Dizideki rol arkadaşları Eda Ece ve Şevval Sam da bu söylentilerle ilgili soruları doğrulamadılar. Sonrasında sezon finali ile birlikte üç oyuncu, birlikte tekne tatili yaptıklarını sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraflarla gösterdiler.

Aralarında bir sorun olmadığı anlaşılan oyuncuların renkli pozları, bir anda magazinin de sayfalarını süslemeye başladı. Bu arada Nesrin Cavadzade’nin instagram hesabından yaptığı bir paylaşım ise güldürdü.

Oyuncu, selfie çekmeyi denediğini söylediği pozuyla dikkat çekti. Bir takipçisinin “Olmuş” yanıtı da görülüyor yorumlar arasında.

Nesrin Cavadzade, selfie çekmeye çalışırken, takipçilerini de güldürdü! 8

Cavadzade, aynı anda çektiği pozlarından birini de story’den yayınlayarak yine görenleri gülümseten notuyla dikkat çekti. Oyuncu, “Nesrin Cavadzade starter pack (başlangıç paketi) ; acımız büyük gözlükleri ve little black dress (siyah mini elbise). Öğrenin bunları” sözleri ile de kendi magazinini yaparak takipçilerini güldürdü.

Nesrin Cavadzade, selfie çekmeye çalışırken, takipçilerini de güldürdü! 9