Ana sayfa Sosyal Medya Dolunay Soysert’ten Tozluyaka’ya veda; Böylesini yaşamamıştım, asla unutulmayacaksınız!

Dolunay Soysert’ten Tozluyaka’ya veda; Böylesini yaşamamıştım, asla unutulmayacaksınız!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Tozluyaka dizisi Fox TV ekranında geçtiğimiz haziran ayında başlamıştı. İlk yayınlandığı dönemde büyük bir çıkış yapan proje, yaz döneminin en başarılı işlerinin başında yer aldı.

Zulme karşı duran, adaletsizliğe isyan eden ve sevgiye aç gençlerin hikayesi olarak öne çıkan Tozluyaka dizisinde hem tecrübeli hem de genç oyuncular bir araya geldi. İyi bir sinerji ortaya çıktı ve hikayenin de başarısıyla dizi uzun süre ekranlarda kalma başarısı gösterdi.

Tozluyaka, 25 Aralık Pazar akşamı yayınlanan 26. bölümüyle ekrana veda etti. Dizide ‘Derya’ karakterine hayat veren tecrübeli oyuncu Dolunay Soysert diziye sosyal medya paylaşımıyla veda etti.

Dolunay Soysert'ten Tozluyaka'ya veda; Böylesini yaşamamıştım, asla unutulmayacaksınız! 8

Dolunay Soysert, instagram hesabından paylaştığı fotoğrafların altına duygusal sözler yazdı. İşte Soysert’in ifadeleri; “En sonunda çattık çatımızı,kurduk evimizi, masalın bundan sonraki kısmını Beykoz tepelerine “Tozluyaka” adıyla bıraktık…Kamera önünde arkasında emeği geçen tüm ekibime Sevgilerimle…böylesini yaşamamıştım asla unutulmayacaksınız…koşarak gelip ağlayarak ayrıldığım setimin, mahallemin duvarlarına “Burdan bir Koca Aile Geçti” yazın… Set fotoğraflarına senaryo saklamak benim işim.”

Dolunay Soysert'ten Tozluyaka'ya veda; Böylesini yaşamamıştım, asla unutulmayacaksınız! 9

26. bölümü ile birlikte final yapsada Tozluyaka bir başarı hikayesi olarak anılacak. Dizinin setinden yansıyan kamera arkası görüntülerde de çok iyi bir ekip olduklarını gösteren oyuncular, setteki bu birliktelik ortamını başarıya taşımayı da bildiler. Dolunay Soysert’in ifadeleri de oyuncunun kariyerinde projenin özel bir yeri olduğunu gösteriyor.