Ana sayfa Dizi Arşivi Halit Özgür Sarı başrolde, Yabani nasıl bir dizi? İşte Fox TV’den iddialı bir dizi projesi!

Halit Özgür Sarı başrolde, Yabani nasıl bir dizi? İşte Fox TV’den iddialı bir dizi projesi!

tarafından ker_def

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği yeni bir dizinin çalışmalarına başlandı. Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizinin isminin Yabani olacağı da duyuruldu.

Yabani dizisinin çekimlerinin başlandığı ile ilgili Fox TV’den resmi duyuru da yapıldı. Peki Yabani nasıl bir dizi olacak. Her şeyden önce etkileyici bir dram hikayesi izleyeceksiniz.

Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan dizi izleyicileri derinden etkileyecek.

“Kan bağı mı yoksa can bağı mı?” daha önemli? İşte izleyenlere bu soruyu sorduracak çok etkili bir hikayeye sahip olan Yabani dizisi kış sezonunun dikkat çeken yapımlarından birisi olacak.

Çekimleri geçtiğimiz gün İstanbul’da başlayan dizinin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Osman Alkaş yer alıyor.

Halit Özgür Sarı başrolde, Yabani nasıl bir dizi? İşte Fox TV'den iddialı bir dizi projesi! 7

Hem genç hem de tecrübeli isimlerin bir araya geldiği Yabani dizisinin geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Derinlikli hikayede yer alan etkileyici karakterleri canlandıran isimler arasında şu oyuncular da var:
Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol.

Yönetmen koltuğuna M. Çağatay Tosun’un oturduğu, senaryosunu Hilal Yıldız’ın kaleme aldığı ‘Yabani’ yakında FOX’ta izleyicilerle buluşacak.