Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’dan bir başrol daha ayrılıyor!

Bir Zamanlar Çukurova’dan bir başrol daha ayrılıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın 3. sezon finaline doğru ilerlerken, dizinin dikkat çeken isimlerinden birisinin daha gideceği öğrenildi! Sezon başında Vahide Gördüm’ün ayrılığı sonrasında, yine başrollerden birisi olan Uğur Güneş de diziye veda etmişti.

Yaşanan bu ayrılıkların ardından ise yeni sezonda Hande Soral, Furkan Palalı ve Nazan Kesal’ın da aralarında olduğu bazı oyuncular diziye katıldı. Son olarak ise Betül karakteriyle İlayda Çevik, Bir Zamanlar Çukurova dizisine dahil oldu.

Olayların hız kesmediği sevilen diziye bir kişinin daha veda edeceğini, Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından duyurdu. Buna göre, 3. sezon başında diziye Sevda karakteri ile katılan Nazan Kesal, Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılıyor!

Oyuncunun çekimlerinin bittiği ve tüm ekip ve oyuncu arkadaşları ile de vedalaştığı ifade edilmekte. Yarın akşam (10 Haziran Perşembe) 100. bölümü yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova, 102. bölümüyle sezon finali yapacak.

Bu arada diziye veda eden Nazal Kesal’ın isminin ise, daha önce Serenay Sarıkaya’nın oynayacağı ancak vazgeçtiği Bergen isimli diz ile anılıyor. Demet Evgar’ın başrolde oynayacağı filmde Kesal’ın da Evgar’ın annesini canlandıracağı konuşulmakta.

Bir Zamanlar Çukurova'dan bir başrol daha ayrılıyor! 9

Bir Zamanlar Çukurova’nın 100. bölümünde ise izleyiciler, bazı karakterlerin ve hikayenin kırılma noktalarına şahitlik edecek! Sevda, kızı Ümit’i korumak isterken, Züleyha ve Demir’in gözünde artık bambaşka bir yere oturuyor! Sevda’nın gidiş hikayesinin de bu bölümden sonra başlayacağı anlaşılmakta!

İşte 100. bölüm özeti:

Sevda kızını korumak için, her şeyi göze alır. Konaktan para alıp, onu İstanbul’a götürecektir. Ama işler planlandığı gibi gitmeyince, Sevda için de zor günler başlayacaktır. Demir için de Züleyha için de artık Sevda, yuvalarını dağıtmak için gizli planlar yapan bir düşmandır! Ailenin büyüğü olarak gördüğü saygıyı kaybedip bir yabancıya dönüşecektir!

ÜMİT HAYATINI HİÇE SAYARAK BEBEĞİ DOĞURMAK İSTİYOR

Demir, Ümit’in bebeği doğurmaması için her yolu denemeye kararlıdır! Züleyha, bebeği konakta büyütmeyi bile teklif etse Demir’in öfkesi yine tüm Çukurova’yı saracak, Ümit’i dört koldan arayıp bulacaktır! Tüm bu koşturmaca içinde, Sevda, elindeki tek kozu, Züleyha ile ortak oldukları suçu ortaya atar! Bu arada, Demir ve Züleyha henüz bilmese de, Betül ve Şermin de diğer cepheye yardıma başlayacaktır!

Bir Zamanlar Çukurova'dan bir başrol daha ayrılıyor! 10

FEKELİ KONAĞINA YİNE BİR ATEŞ DÜŞER!

Yamanlar, kelimenin tam anlamıyla birbirlerine düşmüşken, şehri donatan ilanlarla Ümit’i ve Sevda’yı kapı dışarı eden Fekeli, konuyla daha fazla ilgilenecek vakit bulamayacaktır. Müjgan’ın kaybının ardından, tüm intikam yeminlerini toprağa gömen Fikret, şimdi kendini bambaşka bir mücadelenin içinde bulacaktır. Önce kapılarını çalan bir avukat sonra da Kerem Ali’nin yaşam mücadelesi içine düşmesi, Fikret, Fekeli ve Lütfiye’nin ocağına da kalbine de yeniden ateş düşürecektir!

Bir Zamanlar Çukurova'dan bir başrol daha ayrılıyor! 11

CUMALİ NEDEN ÜZÜM KIZIN PEŞİNDE?

Konakta, Sevda ve Ümit’in peşindeki trafik hiç bitmezken, Demir ve Züleyha da bir içeri bir şehre koşturur. Bahçede ise Saniye’yi delirten gelişmeler yaşanacaktır! Cumali, sürekli Üzüm kızın peşindedir. En son Saniye ikisini giderken görünce de konağın içine kadar duyulacak olaylar patlayacaktır!

‘Bir Zamanlar Çukurova’ 100. bölümüyle perşembe 20.00’de atv’de ekrana gelecek. Dizi, 102. bölümüyle 3. sezon finalini gerçekleştirecek.