Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Boz, yeni projesiyle ilgili çok heyecanlı! Bu kez çok farklı!

Murat Boz, yeni projesiyle ilgili çok heyecanlı! Bu kez çok farklı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / detay –Murat Boz, çok farklı bir projeyle ekranlara gelmeye başlıyor. Netflix için çekilecek Another Self dizisinde başrolü Tuba Büyüküstün’le paylaşacak olan Boz, şimdiden çok heyecanlı.

Son olarak Sefirin Kızı dizisinde Mavi karakteriyle izlediğimiz Tuba Büyüküstün’ün bir Netflix projesinde rol alacağı kısa süre önce duyurulmuştu. Adı Another Self olarak açıklanan dizinin baş erkek oyuncusu ise belli değildi.

Yeni dizinin erkek oyuncusunun kim olacağı geçen hafta belli oldu. Rolü canlandıracak kişinin Murat Boz olduğu açıklandı. Bu karar izleyicilerin tepkisiyle karşılaştı. Tuba Büyüküstün gibi yetenekli bir oyuncunun yanında çok daha deneyimli ve başarılı bir oyuncu olması gerektiğini savunan izleyiciler, Murat Boz’un bu rol için çok zayıf kaldığını öne sürdü.

Murat Boz, yeni projesiyle ilgili çok heyecanlı! Bu kez çok farklı! 7

Another Self, Murat Boz için çok büyük bir proje. Zira bu dizi aslında bir müzisyen olan Boz’un ilk önemli dizi projesi ve ilk başrolü olacak. Tuba Büyüküstün gibi usta bir oyuncuyla birlikte oynayacağı için Murat Boz’un üzerinde büyük bir yük var. Yeni projesiyle ilgili açıklama yapan Murat Boz, çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Gazetecilerle karşılaşan Boz, projeyle ilgili soru üzerine “Daha önce dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldım ama bu ilk başrolüm olacak. Bu proje bir başka benim için” dedi.

Another Self’in çekimlerine çok yakında başlanacak. Dizinin önümüzdeki yıl dijital platform Netflix’te yayınlanması bekleniyor. Another Self’in konusu şöyle olacak:

Okul arkadaşı olan ve yakın dost olarak halen görüşen üç kadından birisi, ağır bir hastalığa yakalanır. Yaşanan bu üzücü durum sonrası üç kadının hayatında büyük değişiklikler meydana gelir.

Dizide rol alacak diğer isimler için ise henüz kesinleşen bir bilgi yok.