Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin’le ilgili bomba iddia! Hayranları duyunca havalara uçacak!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’le ilgili bomba iddia! Hayranları duyunca havalara uçacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin hiç kuşkusuz son zamanların en sevilen çifti. Dizide rol gereği canlandırdıkları ilişkiyi gerçek hayatlarına taşıyan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, güzel giden ilişkileriyle hayranlarının büyük beğenisini kazanıyor.

Gelen haberlere göre yapımcılar da gerçek hayatta da sevgili olan Erçel ve Bürsin çiftinin bu güzel ilişkisini bir projeyle taçlandırmak istemiş. İddiaya göre çifte sürpriz bir teklif geldi. Çiftin arasındaki büyüleyici enerjiyi sinema ekranlarına taşımak isteyen yapımcılar Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e film teklifiyle gitti.

Eğer iddialar doğruysa Erçel ve Bürsin şimdi bir sinema projesine hazırlanıyor. Başrollerini birlikte paylaşacakları filmle ilgili yapılan herhangi bir açıklama yok. Ancak gerçekleşirse bomba etkisi yaratacağı kesin.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'le ilgili bomba iddia! Hayranları duyunca havalara uçacak! 7

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in birlikte başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi ikinci sezona bomba gibi başlamıştı. Ancak dizinin ikinci sezonla sona ereceği final yapacağı bölümün kesinleştiği bildirilmişti.

Son olarak 42. bölümü yayınlanan dizi, 50. bölümde final yapacak. Yani geriye sadece sekiz bölüm kaldı. Her iki oyuncunun da bir sonraki projesinin ne olduğu resmen açıklanmadı. Hayranları büyük bir merakla iki ünlü oyuncunun bir sonraki projesini bekliyor.

Kerem Bürsin kısa süre önce bir sonraki projesi ile ilgili sorulan bir soruya “Kerem Bürsin, “Zaten şu an bir işimiz olduğu için bunları konuşmak doğru değil. Güzel de giden bir işimiz var. Bizim işimizde çok belirsiz bir durum olduğu için, belki projeyi, karakteri beğenmezsin. Güzel bir şey çıkarsa, güzel bir karakter çıkar ise neden olmasın” diye yanıt vermişti.