Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal’ın bir sonraki projesi ne olacak?

Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal’ın bir sonraki projesi ne olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor bir süre önce ekranlara görkemli bir şekilde veda etti. Dizide rol alan oyuncular da yeni projelere yöneldi. Otizmli doktor Ali Vefa’yı başarıyla canlandırarak ününü perçinleyen Taner Ölmez’in adı Ay Yapım’ın yeni projesi Üç Kuruş’la anılırken sevgilisi Nazlı’yı canlandıran Sinem Ünsal’ın da bir sonraki dizisi açığa çıkmaya başladı.

Mucize Doktor’un çok sevilen karakteri doktor Nazlı’yı canlandıran Sinem Ünsal’ın adı, Most Productions’ın çekeceği Elbet Bir Gün adlı diziyle anılıyor. Henüz resmi bir açıklama olmasa da Ünsal’ın bu diziyle görüştüğü belirtiliyor.

Daha önce Kızım ve Siyah Beyaz Aşk dizilerinde rol alan Sinem Ünsal, Mucize Doktor’la kariyerinde büyük bir sıçrama yaptı. Ünsal’ın bundan sonra başrollerde yer alması kuvvetle muhtemel.

İddialara göre Elbet Bir Gün’de Sinem Ünsal’a Ekin Koç eşlik edecek. Dizi Fox TV’de yayınlanacak.

Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal'ın bir sonraki projesi ne olacak? 5

Sinem Ünsal kimdir?

21 Haziran 1993’de İzmir’de doğan Sinem Ünsal, Azerbaycan ve Çerkes kökenli bir ailenin çocuğu. Ünsal, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünden mezun olduktan sonra oyunculuğa başladı. İlk rol aldığı dizi Çoban Yıldızı oldu. Ardından Siyah Beyaz Aşk dizisinde rol aldı.

Ünsal, Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı doktor Nazlı karakteriyle karieyerinde büyük çıkış yaptı. Genç oyuncu dizide Taner Ölmez’le başarılı bir çift olarak izleyicilerin kalbini kazandı.