Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisi müthiş bir işe ilham kaynağı oldu! Hayranları EdSer kütüphanesi kurdu!

Sen Çal Kapımı dizisi müthiş bir işe ilham kaynağı oldu! Hayranları EdSer kütüphanesi kurdu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi oyuncularına olan hayranlıklar bazen çok çılgın girişimlere sebep olabiliyor. Fanlar, oyunculara olan hayranlıklarını bazen çok farklı bir şekilde dile getirmek isteyebiliyor.

Bunlardan birisi çok güzel bir işe imza atılmasını sağladı. Sen Çal Kapımı dizisinin fanları, başroldeki Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in canlandırdığı Eda ve Serkan’ın bir diyalogundan yola çıkarak Ağrı’da EdSer Kütüphanesi açtı.

EdSer Kütüphanesi ismiyle açılan Twitter hesabında, kütüphaenin açılışı şu sözlerle duyuruldu: “Serkan’ın Eda’ya “Çocuklar için birlikte bir kütüphane açacağız ve hepsi kitap okusun diye çabalayacağız.” sözünden ilham aldık ve çocuklara umut olmak için bir kütüphane açtık. Cherry blossom Karşınızda @HandeErcel ve @KeremBursin sevenleri tarafından yaptırılan “EdSer Kütüphanesi”

Aynı hesaptan yapılan bir sonraki paylaşımda kütüphanenin açılmasının pandemi yüzünden biraz uzun sürdüğü ancak sonuçta çok güzel bir kütüphane ortaya çıktığı belirtildi. Bir başka paylaşımda da “Her bir detayını hem çocuklara hem bağışçılarımıza hem Hande ve Kerem’e hem de EdSer’e layık olabilmesi için ince ince düşündük ve sonuç hayalimizden de güzel oldu” sözleriyle paylaşım yapıldı.

Tamamen bağışçıların katkılarıyla oluşturulan kütüphanede en çok sevilen kısım ise Küçük Prens bölümü oldu. Eda ve Serkan’ın dizide birlikte okuduğu bu kitap, kütüphaneyi ziyaret eden öğrencilere ücretsiz olarak dağıtıldı.

Kütüphaneyi kuranlar bağışçılara ve bu fikrin ortaya çıkmasını sağlayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e çok teşekkür etti. Teşekkür mesajında “Çocuklardan @HandeErcel, @KeremBursin ve bağışçılarımıza selam ve teşekkür var! Okul hayatlarını renklendirmemize, onları yüzlerce yeni kitapla buluşturmamıza, yüzlerinde gülümsemeye sebep olmamıza vesile olan herkese biz de binlerce kez teşekkür ederiz.” denildi.