Ana sayfa Dizi Haberleri Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray ve Yasemin Allen’lı Olağan Şüpheliler Exxen’de!

Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray ve Yasemin Allen’lı Olağan Şüpheliler Exxen’de!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çekimi uzun süre önce tamamlanan iddialı dizi Olağan Şüpheliler nihayet dijital platform Exxen’de gösterime girdi. Dizinin başrollerini Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray ve Yasemin Allen paylaşıyor.

Cuma günleri yayınlanacak Olağan Şüpheliler’in yönetmenliğini Yüksel Aksu üstleniyor. 10 bölümden oluşan dizide ayrıca Berk Hakman, Pamir Pekin, Beril Pozam, Feyyaz Gümüş ve Aylin Veziroğlu gibi isimler yer alıyor.

Dizinin ana karakterlerini üç kadının oluşturuyor: Nehir, Zuhal ve Feyza. Dizi bu üç kadının hikayesini anlatıyor. Gerilim türündeki dizide bu üç kadının kocalarına yaptığı sürpriz anlatılacak. Kocaları ortak olarak işlettikleri otellerinin kuruluş yıl dönümleri için kutlama yaparken, onlara sürpriz yapan eşleri, kocalarını öldürüyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Exxen (@exxen)’in paylaştığı bir gönderi

Üç kadın bundan sonra kendilerini hiç beklemedikleri olayların içinde buluyor. Dizi gerilim sahnelerinin yanı sıra izleyicilerini yer yer güldürmeye de hazırlanıyor.

Olağan Şüpheliler, üç usta oyuncunun yeniden ekranlara dönüşü anlamına da geliyor. Bennu Yıldırımlar, yaklaşık dört yıl önce yayınlanan Kadın dizisiyle ekrana gelmişti. Sezonunun son bölümlerinde de Sadakatsiz dizisinin kadrosuna konuk olmuştu.

Ceren Moray ise Avlu dizisinin ardından Fox TV’de yayınlanan ve başrolünü İlker Kaleli’yle paylaştığı Öğretmen dizisiyle karşımıza çıkmıştı. Ancak dizi reytinglerin kötü gitmesiyle sona ermişti.

Yasemin Allen da iki yıl önce yayınlanan İyi Günde Kötü Günde dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmıştı. Ancak dizi 10 bölüm yayınlandıktan sonra final yapmıştı.