Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinin başrolleri yeni diziler tarafından adeta kapışıldı!

Baraj dizisinin başrolleri yeni diziler tarafından adeta kapışıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılında başlayan ve toplam 2 sezonda 39 bölüm ekranda kalan Baraj dizisinin başrolünde 4 önemli isim yer aldı… Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman ve Sumru Yavrucuk…Bu dört oyuncu aslında hikayeyi taşıyan isimler olmuştu.

Baraj dizisinin son dönemde senaryo noktasında çok eleştirilmesine rağmen, elde ettiği reytingler ve yarattığı etkileşim dalgası başarılı bir yapım olduğunu göstermişti. Dizinin finalinden sonra oyunculara gelen üst üste teklifler de dikkatlerden kaçmıyor.

Burak Yörük, şimdilerde Fox TV’de yayınlanan ve yaz ekranının en başarılı yapımı olan Aşk Mantık İntikam dizisinde yerini aldı… Başarılı performansı ile dikkatleri çeken Burak Yörük, Baraj dizisiyle çok iyi bir çıkış yaptıktan sonra şimdi de romantik komedi dizisinde popülerliğini artırıyor.

Baraj dizisinin başrolleri yeni diziler tarafında adeta kapışıldı! 9

Burak Yörük, Aşk Mantık İntikam dizisinde izleyicileri yine etkilemeyi başardı.

Sumru Yavrucuk yine yeni dizi anlaşması ile dikkatleri çekiyor. Fox TV ekranında yayınlanacak olan Ayrılık isimli dizinin kadrosuna katılan Yavrucuk; Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı ve Tülin Ece Yazkan ile aynı seti paylaşacak.

Baraj dizisinin başrolleri yeni diziler tarafında adeta kapışıldı! 10

Biran Damla Yılmaz ise Nehir karakteri ile çok dikkat çekti ve kariyerinde de güçlü bir çıkışı Baraj dizisiyle yaptı. Oyuncuya birçok teklif vardı ve Yasak Elma’yı tercih etti. Biran Damla Yılmaz, Fox TV dizisinin beşinci sezonunda yerini alacak.

Feyyaz Duman ise henüz net olarak teklifi kabul etmiş olmasa bile en çok ilgilendiği proje olan Yalancı ve Mumları’nda yer alabilir… Güney Kore yapımı olan Mistresses isimli dizinin yerli uyarlaması için etkili bir oyuncu kadrosu kurulmaya çalışılıyor.

Baraj dizisinin başrolleri yeni diziler tarafında adeta kapışıldı! 11

Feyyaz Duman da bu isimlerin başında geliyor. Kadın dizisinde Arif olarak gönülleri çelen Feyyaz Duman, Baraj dizisinde ise Nazım karakterine hayat vermişti.

Baraj dizisi oyuncuları gösterdikleri etkili oyunculuklar sonrasında yeni sezonun da gözde dizilerinin gözde başrolleri olarak ekranda yerlerini alacaklar.