Ana sayfa Sosyal Medya Feyyaz Duman, yıllar sonra Kadın dizisindeki Arif’e benzer bir karakter buldu!

Feyyaz Duman, yıllar sonra Kadın dizisindeki Arif’e benzer bir karakter buldu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Feyyaz Duman, Türkiye’de dizi izleyicileri tarafından tanınmaya Kadın isimli proje ile başlamıştı. Çok başarılı bir iş çıkartan oyuncu, Arif karakterini hala akıllarda yer edinen bir noktaya getirdi.

Feyyaz Duman’ın Kadın dizisinden sonraki projelerde de çok başarılı işler yaptığını biliyoruz. Oyuncu, yeni bir proje ile ekranlara geri döndü.

Kanal D ekranında pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanan Yalan isimli dizide Kadir Karaca karakterini Feyyaz Duman canlandırıyor.

Aslıhan Güner ile başrolü paylaşan oyuncu, Kadın dizisindeki Arif karakterine benzeyen bir karakter ile yeniden buluştu.

Kadir Karaca, dediğinden şaşmayan, yürekli ve adil bir adamdır. Sözünün arkasında duran, güven veren biridir.
Bu yönleri ile bakıldığı zaman Arif ile Kadir karakterlerinin benzerliğini izleyiciler hemen fark edecektir.

Feyyaz Duman’ın hayranları oyuncuyu yıllar sonra yine yürekli bir karakter ile ekranda izlemenin keyfini çıkartacak.

Kadir Karaca karakteriyle ile ilgili detaylar şöyle. “Ülkenin en tanınmış mücevher firmalarının birinin sahibi olan Karaca Ailesi’nin esas varisi ve tanınmış bir tüccardır. Ataerkil bir aşiretin içinden geldiğinden, sessizliği ile duygusal yanını bastırmayı öğrenmiştir. İçinde kimsenin görmediği düşünceli ve merhamet dolu bir yan vardır. Melike, Kadir’in bu yanını görür. Ancak Melike’nin de henüz göremediği Kadir’in yirmi senedir içinde gizlice büyüttüğü aşkıdır.”