Ana sayfa Sosyal Medya Burak Yörük, Taş Kağıt Makas dizisiyle izleyicileri şaşkına çevirdi!

Burak Yörük, Taş Kağıt Makas dizisiyle izleyicileri şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Burak Yörük, son dönemin öne çıkan isimlerinden birisi olarak biliniyor. 20 Dakika, Ben Onu Çok Sevdim, Dayan Yüreğim, 4N1K gibi çeşitli projelerde önemli deneyimler yaşayan Burak Yörük, asıl büyük çıkışını Baraj isimli dizideki Tarık rolüyle yapmıştı. Baraj dizisinde zeki, çekici, karizmatik bir genç erkek rolüyle kadın izleyicilerin büyük dikkatini çeken Burak Yörük, daha sonra da Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi dizisinde başrolde yer aldı.

Seversin isimli dizide de yine başrolde izlediğimiz Burak Yörük, artık Kanal D ekranında izleyicilerle çarşamba akşamı buluşan Taş Kağıt Makas isimli dizi ile yeniden hayranlarının karşısına çıktı. Sosyal medyada oyuncunun rolünü çok güzel bir şekilde canlandırdığına yönelik çok sayıda paylaşım yapıldı.

Fecir karakterinin sert mizacını ortaya çok başarılı bir şekilde koyan genç oyuncunun, sosyal medyadan övgülerle dolu çok sayıda mesaj aldığını belirtelim.

Fecir Emirkıran karakterini canlandıran oyuncu, ekranda canlandırması çok da kolay olmayan, aykırı bir karakter ile yer alıyor.

Daha ilk bölümden itibaren izleyicilerin büyük dikkatini çeken Burak Yörük, Taş Kağıt Makas isimli dizi ile birlikte kariyerinde yeni bir sıçrama süreci de başlatmış olabilir. Dizinin ilk bölüm reytingleri çok iyi olmasa da hem hikayesi hem kadrosu ile projenin ilerleyen haftalarda izleyicilerden daha fazla ilgi görmesi beklenebilir.

Fecir karakteri ise dizi izleyenleri bir hayli şaşırttı. İşte Fecir Emirkıran karakterinin detayları:

Dışarıdan bakıldığında güçlü, çekici ve karizmatik biri gibi görünen Fecir, duygusal dalgalanmalara sahip, kibirli, maço ve öfke kontrolünü sağlayamayan bir sosyopattır.

Duygularını sınırların ötesinde yaşayan Fecir, travmatik geçmişinin yaralarını iç dünyasında hissetmeye devam eder. Babasının feodal fikirleri yüzünden ona yüklediği sorumluluklarla, Emirkıran Grup’un başkanı olması için büyütülmüş Fecir; duygusal zayıflığını saklamaya çalışsa da zaman zaman dinlediği şarkılarla açık eder.

Bir sosyal medya uygulamasında keşfettiği ve şarkı söyleyişinden çok etkilendiği Büşra’yla yollarının kesişmesi, herkesin hayatını değiştirecektir.