Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Yörük, psikopat Fecir karakterinde o kadar başarılı ki, eleştirileri de olgunlukla karşılıyor!

Burak Yörük, psikopat Fecir karakterinde o kadar başarılı ki, eleştirileri de olgunlukla karşılıyor!

tarafından ker_def

Burak Yörük, son dönemin dikkat çeken genç yeteneklerinden birisi olarak görülüyor. İşlerin yolunda ilerlediğini anlatan Burak Yörük, bilindiği üzere Taş Kağıt Makas isimli yeni dizi projesinde bulunuyor.

Fecir isimli çok farklı bir karakteri başarıyla canlandıran oyuncu, hayranlarını da memnun etmiş durumda. Sosyal medyada psikopat rolünde çok başarılı olduğunu belirten hayranların ilgisi, Burak Yörük’ün yeni deneyiminin önemli sonuçlar getirdiğini gösteriyor.

Taş Kağıt Makas isimli dizinin ikinci sezonu olacak mı henüz bilinmiyor. Burak Yörük de konu ile ilgili olarak, “Çok güzel her şey yolunda, sezon ile ilgili haber yok, bir şey söyleyemeyeceğim” diye konuştu.

Karakterin çok konuşulduğunun hatırlatılması üzerine Burak Yörük, eleştiriler konusunda şöyle konuştu:

“Eleştirilmesi normal bir şey. Kötü olanı fark edip, bununla ilgili konuşmalıyız, bu güzel bir şey. Bu bir ifade özgürlüğü. Ben kötü bir adamı canlandırıyorum, kötülük yapmasında anormal bir şey yok. Bana çok uzak bir adam, o yüzden üstüme alınmıyorum. Kendi değerimi anladım, ne kadar iyi bir insan olduğumu bu karakter ile fark ettim.”

Herhangi bir karakterden esinlenmediğini ve bazı meslektaşlarına benzetilmekten rahatsız olmadığını dile getiren Burak Yörük, emek verdiğini ve insanlardan da objektif olmalarını beklediğini sözlerine ekledi.