Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinden güzel haber!

Camdaki Kız dizisinden güzel haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanan Camdaki Kız, çarpıcı hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla geçen sezona damgasını vurmuştu. Çok önemli bir noktada sezon finali yapan dizi son bölümüyle izleyicileri büyük merakta bırakarak veda etmişti.

Başrolünde Burcu Biricik’in rol aldığı Camdaki Kız izleyicileri şimdi büyük bir heyecanla yeni sezonun başlamasını bekliyor. Yeni sezonla birlikte akıllardaki birçok soru işareti de yanıtını bulacak. Yeni sezon yaklaşırken Camdaki Kız ile ilgili bir güzel haber geldi.

Haberi, dizide Muzo karakterini canlandıran Enis Arıkan verdi. Yaz tatilini Çeşme’de geçiren ve kısa süreliğine İstanbul’a gelen başarılı oyuncu burada gazetecilerin karşısına çıktı ve sorularını yanıtladı.

Camdaki Kız dizisinden güzel haber! 7

Arıkan röportajında güzel haberi de Camdaki Kız izleyicilerine verdi. Arıkan röportajında yeni sezon için çekimlere 10 Ağustos gibi başlayacaklarını söyledi.

İlk sezonuna çok çarpıcı bir şekilde veda eden Camdaki Kız’ın son bölümüne Nalan ve Sedat’ın düğünü damgasını vurmuştu. Yıllarca namusuna sahip çıkması gerektiği dikte edilerek katı kurallarla büyütülen Nalan evliliğinin ilk gecesi korkudan anne ve babasına odasına sığınmaya çalışmış ancak kapı annesi tarafından yüzüne kapanınca bir otel görevlisi ona yardım eli uzatmıştı.

Hayri isimli bu karakter dizinin ikinci sezonunda kilit bir isim olarak karşımıza çıkacak.Buna göre Nalan Hayri’ye aşık olacak ve her şeyi geride bırakarak Anadolu’dan gelen, kaba saba ve eğitimsiz bir adam olan şoför Hayri’nin evine yerleşecek. Ve bir süre sonra Hayri’nin evli ve çocuklu bir adam olduğunu öğrenecek.