Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisinin ünlü oyuncusu yeni dizi Ayrılık’a transfer oldu!

Kimse Bilmez dizisinin ünlü oyuncusu yeni dizi Ayrılık’a transfer oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay -Sen Çal Kapımı dizisinin yapımcısı MF Yapım’ın yeni projesi Ayrılık için hazırlıklar sürüyor. Split isimli diziden uyarlanan Ayrılık’ın kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı.

Yusuf Pirhasan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin hikayesini ise Seda Çalışır ile Toprak Karaoğlu yazıyor. Dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece, Sumru Yavrucuk, Yiğit Kirazcı ve Sarp Akkaya gibi iddialı isimler yer alıyor.

Türkiye’nin ilk hukuk dizisi olacak Ayrılık, boşanma davası avukatı olan üç kız kardeşin birbirleriyle rekabeti ve hukuki davalar etrafında gelişen etkileyici bir hikayeyi ekrana taşıyacak. Kardeşlerin hayatı kayıp babalarının ise 30 yıl sonra ortaya çıkmasıyla değişecek.

Fox TV’de ekrana gelecek dizinin çekimleri ağustos ayında başlayacak. Dizi için hazırlıklar son hızla sürerken oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Kimse Bilmez dizisinin ünlü oyuncusu yeni dizi Ayrılık'a transfer oldu! 7

Makedon oyuncu Bertan Asllani’nin Ayrılık dizisinde rol alacağı açıklandı. 1990 Üsküp doğumlu genç oyuncu oyunculuğa ilk adımını Gani Müjde’nin senaryosunu yazıp yönettiği Pis Yedidili dizisiyle atmıştı.

Bertan Asllani Pis Yedili’nin ardından 2016 yılında Göç Zamanı isimli dizide rol aldı. Bu dizide Vahide Perçin ve Talat Bulut’la rol alan genç oyuncu son alarak 2019 yılında yayınlanan ve başrolünde Keremcem’in yer aldığı Kimse Bilmez dizisinde yer aldı.

Aslında bir müzisyen olan Bertan Asllani, ilk albümünü 13 yaşındayken yayınladı. Asllani, Kimse Bilmez dizisi için Keremcem’le birlikte düet yapmıştı.