Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan’dan Camdaki Kız için büyük itiraf!

Enis Arıkan’dan Camdaki Kız için büyük itiraf!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin en çarpıcı yapımlarından biri olan Camdaki Kız dizisinde Muzo karakterini canlandıran Enis Arıkan yaz tatilini Çeşme’deki evinde ailesiyle birlikte geçiriyor. Kendisine verilen bir ödülü almak için kısa süreliğine İstanbul’a gelen Enis Arıkan, muhabirlere yaptığı açıklamada Camdaki Kız’la ilgili çok önemli bir itirafta bulundu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanan ve başrolünde Burcu Biricik’in rol aldığı Camdaki Kız dizisi, geçen sezon Kanal D’nin en iddialı yapımlarından biri olmuştu. Bugüne kadar hep komedi yapımlarında izlediğimiz Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisinde çok farklı bir karakter olarak hayranlarının karşısına çıkmıştı.

Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisinde Muzo isimli karakteri canlandırıyor. İlk birkaç bölümde hiç görünmeyen, gizemli bir karakter olarak ekrana gelen Muzo, birkaç bölüm sonra görünmüş ve izleyiciler karşılarında Enis Arıkan’ı bulunca çok şaşırmıştı. Camdaki Kız’da, Sedat’ın ağabeyi olan Muzo, kambur olduğu için toplum içine karışmayan ancak ailenin en akıllı karakteri olarak karşımıza çıkıyor.

Enis Arıkan'dan Camdaki Kız için büyük itiraf! 26

Camdaki Kız yaz başında sezon finali yapınca Enis Arıkan da soluğu Çeşme’de aldı. Tatilini burada geçiren Arıkan, bir ödül almak için geldiği İstanbul’da TV100 muhabirinin sorularını yanıtladı.

Arıkan röportajında Camdaki Kız ekibinin 10 Ağustos gibi sete çıkacağını duyurdu. Yeni bölüm senaryosunun henüz eline ulaşmadığını ancak büyük bir merakla beklediğini söyleyen Arıkan, Camdaki Kız’la ilgili büyük bir itirafta da bulundu. Arıkan röportajında şunları söyledi:

“Açıkçası bu kadar ilgiyi beklemiyordum. Yeni bir diziye başlamaya korkuyordum. Bir süredir sadece show işleriyle ilgilendiğim için oyunculuktan geri kalmıştım. Ama sonra dedim ki ‘ben tiyatro okudum. Biraz artık oyunculuğa da geri dönmem gerekiyor’ Böyle derken en keyifli role denk geldim. Yapımcı beni seçmiş, ben de çok keyif aldım. Büyük bir mutlulukla oynuyorum.”

Camdaki Kız, yeni sezon bölümleriyle eylül ayında Kanal D ekranlarında olacak.