Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisindeki planlama hatasının altından bir ayrılık çıktı!

Sadakatsiz dizisindeki planlama hatasının altından bir ayrılık çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Haziran başında ilk sezonu tamamlayan Sadakatsiz dizisinin, Eylül itibari ile çekimlerine başlandı. 3 aylık arada tüm ekip dinlendi ve enerji depoladı… Ancak dizinin ekrana geri dönüşü bir sıkıntılı oldu…

Kanal D’nin daha önce 22 Eylül’de izleyici ile buluşacağını duyurduğu 32. bölüm bir hafta sarktı. Dizi yayınlanmayınca da sosyal medyada izleyiciler isyan etti. Peki bu durum neden yaşandı? Kanal D’deki planlama hatasının altında neler var?

Medyapım tarafında yaşanan bazı sıkıntıların Sadakatsiz dizisinin gecikmesine neden olduğu konusunda gazeteci Birsen Altuntaş kulis bilgileri verdi… Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizide yeni sezonda Berkay Ateş de ekibe katıldı… Aras karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu, hikayenin değişimi noktasında önemli bir çıkış yapacak.

İkinci sezon hikayesini Fatih Aksoy’un beğenmemesi nedeniyle dizinin geciktiği belirtiliyor. Medyapım’ın sahibi olan Fatih Aksoy, Sadakatsiz dizisinin ikinci sezon başlangıcının çok etkileyici olmasını istedi. Ancak ilk yazılan senaryoyu beğenmeyince de senaristleri değiştirdi. Ayrılan senarist ekibi yerine yeni gelenler ile birlikte 32. bölüm hikayesi yeniden yazıldı.

Yeni senaristler ile birlikte yola çıkan dizinin ekibi, çekimleri yaptı ama sonrasında bazı eklemeler gerçekleştirildi. Bazı karakterler ile ilgili düzenlemeler yapıldı. Bu adımlar sonrasında Sadakatsiz dizisinin geri dönüşü 29 Eylül Çarşamba gününe kaldı.

Kanal D’nin geçen sezon büyük çıkış yapan ve elindeki en önemli projelerden birisi olan Sadakatsiz’deki bu planlama sorunları ikinci sezon öncesi bir talihsizlik olarak kayıtlara geçti.