Ana sayfa Dizi Fragmanları Berkay Ateş, Sadakatsiz dizisine çok sert bir başlangıç yapıyor!

Berkay Ateş, Sadakatsiz dizisine çok sert bir başlangıç yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında 29 Eylül Çarşamba günü başlayacak olan Sadakatsiz dizisinin gecikmesinin altında senaryo sıkıntısı çıktı. Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy güçlü bir ikinci sezon başlangıcı isteyince önce senaristler değiştirildi, sonra bazı eklemeler yapıldı ve dizi bu yüzden gecikti.

Ancak Sadakatsiz’deki bu gecikme izleyiciler açısından ilk bakışta rahatsızlık konusu olsa da, dizinin geri dönüşünün çok etkileyici olması noktasında kabul edilebilir bir durum… Sadakatsiz 32. bölüm ile ikinci sezona bomba gibi başlayacak… Yapılan son eklemelerle birlikte yeni bölüm tüm izleyicileri etkileyecek.

Sadakatsiz dizisine Aras karakteri ile katılan Berkay Ateş de ilk sahnesiyle herkesi şaşırtacak. Oyuncu, bir kaza sahnesi ile birlikte hikayeye giriş yapıyor. Asya ile Aras’ın araçları çarpışıyor. Kazada Aras ağır yaralanıyor ve Asya onu kalp masajı yaparak hayata döndürüyor…

Aras ve Asya karşılaşması çok sert ama çok da etkileyici olacak. Dizinin yeni sezonu bu sahne ile oldukça ilgi çekici bir şekilde başlayacak. 32. bölümden 2.fragman yayınlandı. Dizinin hayranları heyecanla 29 Eylül Çarşamba gününü bekliyor.