Ana sayfa Sosyal Medya Komedyen Doğu Demirkol müjdeyi verdi; ‘Ölümlü Dünya’ filminin devamı gelecek!

Komedyen Doğu Demirkol müjdeyi verdi; ‘Ölümlü Dünya’ filminin devamı gelecek!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bloomberg HT’de yayınlanan Fatih Altaylı ile Bire Bir’in bu haftaki konukları arasında 2019 yılında Nuri Bilge Ceylan’ın ‘Ahlat Ağacı’ filmindeki ‘Sinan’ rolüyle 5. Siyad Ödülleri’nde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü alan ünlü komedyen Doğu Demirkol’da vardı.

Programda, şöhret yolculuğunun ilk dönemlerinde katıldığı yetenek yarışmasındaki kötü performansı ile büyük bir yıkım yaşadığını söyleyen Doğu Demirkol, ailesi ve iş hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Kendini gösterebilmek için vapurda stand-up yapmayı bile düşündüğünü ifade eden Demirkol, şöhret yolculuğunu şu sözlerle anlattı;

Komedyen Doğu Demirkol müjdeyi verdi; 'Ölümlü Dünya' filminin devamı gelecek! 9

“Yetenek Sizsiniz programında çok kötü bir performans sergiledim. Benim için de yıkım oldu. Annem avukat, babam doktor, ailem normal bir meslek yapmamı istediler. Bilgisayar mühendisliği okudum ‘Neden işini yapmıyorsun?’ derdindelerdi. Yetenek Sizsiniz’de kötü performans sergileyince, annem ‘En azından denedin oğlum’ dedi. Sonra bir şirkete iş görüşmesine gittim. Mülakatta üç kişi vardı, ‘Üç hayır da bizden…’ dedi.

Komedyen Doğu Demirkol müjdeyi verdi; 'Ölümlü Dünya' filminin devamı gelecek! 10

Bilgisayar mühendisliğini de ailemi oyalamak için okudum, küçüklüğümden beri hayalim komedyen olmaktı. Sonra düşündüm ki ne yapabilirim, nerede kendimi gösterebilirim… Kadıköy-Beşiktaş vapurunda bile stand-up yapmayı bile düşündüm.

Sonra Taksim’de bir komedi kulüp mekanı vardı. Orada çıktım, çok iyi geçti. Mekanın işletmecisi, ‘Gel, her hafta burada çık’ dedi ama sonra Gezi Parkı olayları başladı. Taksim tamamen kapandı. Sonra BKM Mutfak’tan çağırdılar. Ardından Güldür Güldür Show’a çıktım. Oradan sonra bir patlama oldu.”

Komedyen Doğu Demirkol müjdeyi verdi; 'Ölümlü Dünya' filminin devamı gelecek! 11

Yaşamını kaleme alan ve bunu da ekranlara yansıtan ünlü komedyen, “Yakın zamanda hayatımı dizi yaptım. Avukat anne ve doktor bir babanın oğluyum. O ortam içinde komedyenliğe sivrilme çabam anlatılıyor. Şakalar içimdeki ukdelerden çıktı. Çok iyi tepkiler aldım. BKM’nin kurucusu Necati Akpınar, ‘Ağzım açık izledim’ dedi. Anlaşıldığıma sevindim. Şimdi ikinci sezonuna bakıyoruz.” diye konuştu.

‘Ölümlü Dünya’ filminin de devamının geleceğini belirten Demirkol, “Ekipteki herkesin farklı işleri var. Aktif bir şekilde bir araya gelemedik ama bir yıl önce filmin devamı için konuşmuştuk” açıklamasını yaptı.