Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cem Yılmaz yine çok şaşırttı! Çizimine binlerce dolar fiyat biçildi!

Cem Yılmaz yine çok şaşırttı! Çizimine binlerce dolar fiyat biçildi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en usta komedi oyuncularından Cem Yılmaz, farklı yetenekleriyle hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Cem Yılmaz bu kez NFT konusunda ilk adımını attı. Yılmaz, NFT’lerin müzayedesinin yapıldığı bir platform üzerinden bir çizimini satışa sunarak hesabını paylaştı.

Komedi ustası Cem Yılmaz, kısa süre önce Netflix için hazırladığı Erşan Kuneri dizisinin çekimlerini tamamladı. Dizinin önümüzdeki yıl yayınlanması bekleniyor. Bu arada Cem Yılmaz, hayranlarını şaşırttı ve sıra dışı bir işe el attı.

Oyunculuğa başlamadan önce mizah dergilerine karikatür çizen ve daha sonra stand up gösterileriyle üne kavuşan Cem Yılmaz, çizim yeteneğini yeniden ortaya çıkan bir girişime imza attı.

Cem Yılmaz yine çok şaşırttı! Çizimine binlerce dolar fiyat biçildi! 27

Cem Yılmaz, eğlence ve sanat dünyasının yeni platformu NFT için yeniden çizmeye başladı. Ünlü yıldız Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, “Çizdiklerimi bu platformda bulabilirsiniz” diye yazarak çizim yapmaya başladığını duyurdu.

Peki NFT nedir? Değiştirilemez para/çip’ anlamına gelen NFT, herhangi bir ürünün ‘dijital mülkiyet hakkı’ olarak adlandırılıyor. Herhangi bir heykel, ayakkabı veya kitabın NFT olarak karşılığı olabiliyor.

Usta oyuncu da NFT platformu için ilk çizimini yaptı ve paylaştı. Yılmaz’ın çizimlerine verilen en yüksek teklif, tam 5 Ethereum (Bitcoin’den sonra en büyük piyasa değerine sahip kripto para birimi). Ethereum’un bugünkü fiyatıyla bu teklif, 17.500 dolar ediyor. Yani Cem Yılmaz’ın ilk eserinin ederi bu rakamı buluyor.

Sanatçı Tarık Tolunay’ın satışa çıkardığı ‘Fractal İstanbul – Pandemi’ eseri, Türkiye’nin NFT’ye çevrilerek satılan ilk eseri olmuştu.

Galata Köprüsü ve Karaköy’ün çizimini içeren eserin NFT’si, 20 Ethereum’a (ETH) satıldı. Bitcoin gibi bir kripto para olan ETH’nin bir birimi 3500 dolara karşılık geliyor.