Ana sayfa Dizi Haberleri Yüsra Geyik’in Camdaki Kız’daki rolü ve ilginç tesadüf!

Yüsra Geyik’in Camdaki Kız’daki rolü ve ilginç tesadüf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız isimli Kanal D dizisinin yeni yıldızı Yüsra Geyik oldu… Genç oyuncu, Arka Sokaklar projesinden sonra yine aynı kanaldaki bir başka dizi için gelen teklifi kabul etti.

Kanal D’nin bu sezon çok iyi çıkış yapan Camdaki Kız dizisinde artık Zeliha karakterinde Yüsra Geyik’i de izleyeceksiniz. İlginç olan hem aynı kanal hem de eski dizisindeki gibi yine Zeliha karakteri ile Yüsra Geyik hayranlarını şaşırtacak.

15 yıl boyunca Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban’ın kızı Zeliha olarak izlediğimiz Yüsra Geyik, Camdaki Kız’da hem aynı ekranda hem de aynı karakter ismiyle yerini alarak ilginç bir görüntü ortaya çıkardı.

Arka Sokaklar’daki başarılarının ardından yeni roller için yola çıkan oyuncunun Camdaki Kız dizisiyle anlaşması kariyeri adına büyük bir adım olarak görülüyor.

Yüsra Geyik'in Camdaki Kız'daki rolü ve ilginç tesadüf! 4

Peki Zeliha karakteri nasıl birisi? Camdaki Kız hayranları yeni karakterin merakı içinde… Zeliha, Hayri karakteri ile ilişkili bir karakter olacak. Hayri ile Zeliha aynı mahallede yaşamaktadır.

Zeliha’nın annesi hastadır ve mahallede herkes onu hemşire olarak tanır. Ancak genç kadın için bu kimliği aldatıcıdır.

Zeliha karakterinin asıl ikinci kimliği herkesi şaşırtacak ve bu durum dizide yeni bir heyecan dalgasını da beraberinde getirecek.

Zeliha karakteri ile birlikte Yüsra Geyik, dram performansı ile merakla takip edilecek. Oyuncunun eski dizisindeki rolden ne kadar sürede çıkacağını da hayranları yakından izleyecek.