Ana sayfa Sosyal Medya Kasaba Doktoru’nda Ozan Akbaba, İlyas Çakırbeyli karakterinden sıyrılabildi mi?

Kasaba Doktoru’nda Ozan Akbaba, İlyas Çakırbeyli karakterinden sıyrılabildi mi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-TRT1 ekranında Cuma akşamları yayınlanmaya başlayan Kasaba Doktoru dizisinde Ozan Akbaba,Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ve Vildan Atasever’in de aralarında bulunduğu etkili oyuncu kadrosu yer alıyor.

İlk bölümü 8 Nisan Cuma akşamı yayınlanan ve Güney Kore yapımı olan Dr.Romantic’ten uyarlanan dizi birçok yapımın yer aldığı cuma rekabetinde dikkatleri çekti. Uzun yıllar boyunca ATV’nin Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ‘İlyas Çakırbeyli’ karakterine hayat veren Ozan Akbaba’nın karakteri izleyici tarafından merak ediliyordu.

Kasaba Doktoru’nda’Dr. Hakan’ karakterini canlandıran Ozan Akbaba performansıyla TV eleştirmeni Sina Koloğlu’ndan övgü dolu yorumlar aldı. Diziyle ilgili görüşlerini sosyal medya hesabından paylaşan Sina Koloğlu şu ifadeleri kullandı; “Uyarlama bir iş ‘Kasaba doktoru’. Sonuçta iskelet Kore’ye ait.

Merak uyandıran hikaye anlatma ustası olduklarını kabul etmek lazım hem de kalıplar ile alabildiğine oynayarak. Bir başka konu, uyarlamada iddia ediyorum örnekleri var, dünyadaki en başarılı örnekler bizden çıkıyor.

Kasaba Doktoru'nda Ozan Akbaba, İlyas Çakırbeyli karakterinden sıyrılabildi mi? 7

Benim daha iyi işlere imza atar dediğim(Menajerimi Ara’dan sonra) bir Deniz Can Aktaş(Dr Ömer) var, burada ispatlıyor ilk bölümü itibarı ile. Sonra, İlyas Çakırbeyli’den sıyrılıp ‘biz oyuncuyuz’ diyebilmek kolay değildir. Ozan Akbaba bu işi yapıyor ‘Dr. Hakan’ rolünde. Hazal Subaşı(Dr. Leyla), yaşamdaki iniş çıkışların karakterinde başarılı bir kompozisyon sunuyor.

Yapım şirketine dikkat; ARC butik, işler yapıyor. ‘Bozkır’ var mesela, Blu TV’de yayınlanıyor. Gelmiş geçmiş en iyi yerli diziler listesinde benim için. Bunlar ilk bölüm intibaları. Malum bizde dizilerin uzun olması, lastik gibi uzamasına neden olabiliyor. Bu handikap ‘Kasaba Doktoru’ için geçerli olacak mı, zaman gösterecek.”