Ana sayfa Dizi Haberleri 4N1K’nın yapımcısından bomba gibi bir dizi geliyor! Başroldeki isim de çok tanıdık!

4N1K’nın yapımcısından bomba gibi bir dizi geliyor! Başroldeki isim de çok tanıdık!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Büşra Yılmaz’ın aynı adlı kitabından uyarlanan 4N1K film serisi sinemalarda gösterime girmiş ve özellikle genç izleyicilerin büyük ilgisini çekmiş. 4N1K film serisinin yönetmeninde şimdi yeni bir dizi geliyor. Üstelik başrol oyuncusu da yine aynı filmden.

Yapımcılığını TAFF Pictures, CJ ENM Türkiye ve Fabrika Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini senaryoda da imzası bulunan Deniz Coşkun’un yaptığı romantik komedi film serisinin 2017 ve 2018’de vizyona giren ilk iki bölümü seyircinin kalbini kazanmış ve gişede önemli bir başarı elde etmişti. Bu başarının ardından Kasım 2021’de serinin üçüncü filmi 4N1K Düğün vizyona girmişti. Serinin sonuncu filmi de başarılı olmuştu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre bu başarılı film serisinin yapımcısından yeni bir dizi geliyor. ATV’de yayınlanacak olan dizinin adı İçimizdeki Ateş. Dizinin yönetmen koltuğuna ise daha önce Ulan İstanbul, Vuslat, Leyla İle Mecnun gibi başarılı yapımlara imza atan Murat Onbul oturacak.

4N1K’nın yapımcısından bomba gibi bir dizi geliyor! Başroldeki isim de çok tanıdık! 7

Dizinin başrol oyunucularından biri ise 4N1K’nın yakışıklı Ali’si Atakan Hoşgören olacak. Atakan Hoşgören en son Sana Söz dizisinde rol almıştı. Yakışıklı oyuncu dizide uçarı ve başına buyruk bir karakter olan Umut’u canlandırmıştı. Hoşgören’in bu dizideki performansı bir hayli beğenilmişti.

İçimizdeki Ateş dizisinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor. Kesinleşen ilk isim Atakan Hoşgören oldu. Dizinin senaryosu ise Nimet Erdem ile Veli Kaya tarafından kaleme alınıyor.

İçimizdeki Ateş’in bir yaz dizisi olması bekleniyor. Genç oyunculardan oluşacak oyuncu kadrosuyla ekrana gelecek olan dizinin hikayesi ise büyük merak konusu.