Ana sayfa Dizi Haberleri 2 ayrılık yaşanan Mucize Doktor dizisine Zerrin Tekindor fırtına gibi geldi, her şey değişti!

2 ayrılık yaşanan Mucize Doktor dizisine Zerrin Tekindor fırtına gibi geldi, her şey değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Mucize Doktor, ikinci sezonu ile başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Dram sahnelerinin iyice arttığı dizinin kadrosunda ayrılan isimler üst üste gelince izleyiciler bu durumdan rahatsız olmuştu. Geçtiğimiz ay Ferda karakterini canlandıran Seda Bakan’ın diziden aniden ayrılması şaşkınlık yaşatmıştı.

Önceki bölümde ise bu sefer ayrılan isim dizinin sevilen oyuncusu Korhan Herduran oldu. Dizide Güneş karakteri ile yer alan ve en sempatik bulunan oyuncu gitti. Bu iki ayrılık ile morali bozulan dizinin hayranlarına yeni bir müjde var. Bomba gibi bir isim dizinin kadrosuna katıldı.

21 Ocak Perşembe akşamı Mucize Doktor dizisini izleyecekler Zerrin Tekindor’u görünce bir hayli şaşıracak. Usta oyuncu Ezgi Asaroğlu’nun canlandırdığı Ezo karakterinin annesi Vuslat olarak ekranda yerini alacak. Mucize Doktor dizisine yeni bir hava ve güç katacak olan bu yeni karakterin gelişi hikayede birçok şeyi de değiştirecek.

Berhayat hastanesinde işler yolunda değil. Mali yönden büyük sıkıntı var. Vuslat hanım da güçlü ve zengin bir kadın. Hastanenin yüzde 51 hissesini almak için Hazal Türesan’ın canlandırdığı Beliz’e teklifte bulunacak.

Beliz’i şoke eden bu teklif, tüm yönetimin de Vuslat hanıma geçmesi anlamı taşıyor. Ali Vefa ile Vuslat arasındaki ilişkinin nasıl olacağı da çok merak ediliyor. Mucize Doktor dizisinde taşların yerinden oynayacağı 46.yeni bölümden 2. fragman yayınlandı. Vuslat karakteri de ilk kez göründü. İşte o görüntüler: