Ana sayfa Dizi Fragmanları Ya sen ya da hiç! Masumlar Apartmanı’nda Safiye’nin Naci aşkının özeti bu!

Ya sen ya da hiç! Masumlar Apartmanı’nda Safiye’nin Naci aşkının özeti bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Salı akşamlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı yine izleyicilerin yüreklerine işleyecek yeni sahnelerle bomba gibi geliyor. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 18. bölümünde çok ilginç olaylar yaşanacak.

Dizinin hayranları farklı duyguları bir arada hissedecek ve karakterlerin yaşadıkları ile empati kurmaya çalışıp, onlarla gülüp onlarla ağlayacaklar. 2020-2021 sezonunun en başarılı dizisi olarak öne çıkan Masumlar Apartmanı, bu sezonun rekoru olan reytinglerle yoluna emin adımlarla devam ederken, heyecanın ve aksiyonun da hep yüksek olduğu bölümler gelmeye devam ediyor.

Safiye, annesi Hasibe ile mücadelesini sürdürürken, Han ise tek başına kalıyor. İnci ortadan kayboluyor ve Han onu geri kazanmak için her şeyi yapacaktır. Naci diyor ki, “Aşk, etinden topuğuna kadar işlemiş bir nasırdır. Ya canın acıya acıya adım atacaksın ya da canını acıta acıta söküp atacaksın.”

Ya sen ya da hiç! Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin Naci aşkının özeti bu! 7

İşte Naci’nin bu anlamlı sözlerine Safiye’nin verdiği yanıt şu: “Ben hiçbir şeyi atamam. Sen ya da hiç.” İşte bu sözler Safiye’nin Naci’ye olan derin aşkının ne kadar derinlerde olduğunu da anlatmaya yetiyor. Aslında Naci karakteri Safiye’nin yeni bir hayat yaşamak noktasındaki en büyük engeli olmuş durumda. Onu içinden atamayan, birisini sevemeyen ve Naci olmaz ise kendisinin de olmayacağını düşünen bir Safiye göreceksiniz.

Han, İnci gittiği için perişan… Safiye, Naci ile kavuşamadığı için perişan… Gülben ise ikisi için de endişeli ve ikisini de ayağa kaldırmak için kararlı… İşte Masumlar Apartmanı dizisinin 18. bölüm 2. fragmanı ve yeni bölümden özet bilgiler:

Han, İnci’nin ortadan kaybolmasıyla perişan bir haldedir. İnci’yi bulmak için çalmadığı kapı kalmaz ancak çabaları sonuçsuz kalır. Han’ın terk edilme travması bu kez daha da güçlü tetiklenmiş ve onu karanlığın içine, en dibe çekmiştir.

Safiye ise Naci’nin eski eşinin Gülru olduğunu öğrenmenin yıkımı içindedir. Hem en yakın arkadaşından hem de Naci’den gelen ihanet Safiye’nin yeniden içine kapanmasına sebep olur.

Naci’nin hastalığını öğrenen Gülru ise pes etmemeye kararlıdır. Naci’ye yaşama ümidi vermek için, hiç beklenmedik birinden yardım istemek de dahil, her yolu dener.

Han için ayrı, Safiye için ayrı endişelenen Gülben, ikisine de yardım etmek için kolları sıvar.