Ana sayfa Dizi Fragmanları 2 ünlünün katıldığı Alev Alev dizisinde farklı bir heyecan yaşanıyor!

2 ünlünün katıldığı Alev Alev dizisinde farklı bir heyecan yaşanıyor!

tarafından ker_def

Bu sezonun dikkat çeken projelerinden olan Alev Alev, Show TV ekranında perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin son haftalarda reytinglerinin düşmesi ise alarm zillerinin çalmasına neden oldu. Dizinin hikayesinde ve temposunda bir sorun yok ama izleyici ilgisi azalıyor.

İşte bu durumu düşünerek Alev Alev dizisine 2 yeni oyuncunun katılmasına karar verildi. Bu isimler ise Sahra Şaş ile Bora Cengiz oldu. Sahra Şaş, Ömer’in (Cihangir Ceyhan) mahalleden eski kız arkadaşı Zeyno’ya hayat verecek. Bora Cengiz ise Rüya’nın (Dilan Çiçek Deniz) iş başvurusunda bulunduğu hukuk bürosunun sahibi ve aynı zamanda üniversite arkadaşı Serkan karakteriyle ekranlara gelecek. Bu iki yeni karakterin hikayeye nasıl yön vereceği ise gizemini koruyor. Dizinin yeni bölümünde de önemli gelişmeler yaşanacak.

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev’in merakla beklenen yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Rüya ile Ömer’in romantik anlarının ekrana geldiği sahnede Ömer’in terasta hazırladığı sürprizi gören Rüya büyük bir heyecan yaşıyor. İkilinin terasta geçireceği aşk dolu dakikalar heyecanla bekleniyor.

ALEV ALEV’İN 18. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Çelebi, Yedikule’deki tüm dengelerin altüst olmasını sağlamıştır. Çelebi’nin sahip olduğu evde bir dakika bile kalmak istemeyen Ozan, el birliği ile evi boşaltırken, yaşanan bu zor günler Ozan ve Cemre arasındaki duyguların ortaya çıkmasını sağlar.

Çelebi’nin tehdidine rağmen Tomris, Cemre’ye yardım etmekten vazgeçmez. Rüya, Ömer’in yanına taşınırken, ilişkileri de daha tutkulu bir boyuta geçecektir. Çelebi, Cemre’yi eve geri dönmesi için ikna edemeyeceğini fark eder ve taktik değiştirir. Boşanma davasından kimsenin beklemediği bir sonuç çıkacaktır.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev’in yeni bölümü yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!