Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erdal Beşikçioğlu hayranlarına büyük bir fırsat geliyor!

Erdal Beşikçioğlu hayranlarına büyük bir fırsat geliyor!

tarafından ker_def

En son Fox TV ekranında yayınlanan Çocukluk isimli dizide başrolde yer alan Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç’nin yeni sezonunun yeni kadro ile hazırlandığı haberleri ile bir kez daha gündeme gelmişti. Oyuncu, yenilenen kadroda yok ve Behzat Ç hayranları bu durumdan pek memnun kalmadı… Ancak oyuncunun yeni bir dizisi daha var. Gain platformunda yayınlanacak olan Hamlet isimli 7 bölümlük bir dizide Elit İşcan ile birlikte rol alacak olan Beşikçioğlu, böylece yeniden dizi setlerine dönecek.

Bunun yanı sıra ünlü oyuncu, online tiyatroyu da sevdi. Online tiyatroya ilgi devam ediyor… Erdal Beşikçioğlu’nun seyircisi online tiyatroyu sevdi…

Erdal Beşikçioğlu’nun pandemi nedeniyle tiyatro sezonu başında başlattığı online oyun temsilleri, seyircinin ilgisiyle devam ediyor. Oyunlar, online gösterimle Fişekhane’nin tarihi atmosferinden evlere geliyor.

Distopik edebiyatın başyapıtlarından biri kabul edilen Ray Bradbury’nin eseri “Fahrenheit 451” 12 Mart’ta, tiyatronun en kült oyunlarından olan “Bir Delinin Hatıra Defteri” ise 26 Mart’ta Seyretix platformu üzerinden izlenebilecek. Oyunların biletleri Biletix’te.

Türkiye’de ilk online tiyatro prömiyerine sahne olan Fişekhane, Tatbikat Sahnesi’nin oyunlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Erdal Beşikçioğlu hayranlarına büyük bir fırsat geliyor! 7

Fahrenheit 451
Tarih: 12 Mart Cuma
Saat: 20.30

Bir Delinin Hatıra Defteri
Tarih: 26 Mart Cuma
Saat: 20:30