Ana sayfa Dizi Haberleri 20 Kasım Pazar reyting sonuçları! Yargı, Teşkilat, Tozluyaka ve Güzel Günler’in reytingleri nasıl geldi?

20 Kasım Pazar reyting sonuçları! Yargı, Teşkilat, Tozluyaka ve Güzel Günler’in reytingleri nasıl geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları televizyon ekranında yayınlanan 4 dizi var. Bunlardan Kanal D ekranındaki Yargı dizisi ikinci sezonu ile başarıyla devam ediyor. Teşkilat ise üçüncü sezonuyla TRT1’in başarısına katkı sunuyor. Güzel Günler dizisi Show TV’de ve Tozluyaka da Fox TV’de ilk sezonları ile devam eden projeler olarak öne çıkıyor.

20 Kasım pazar akşamı dizilerin elde ettiği reytingler ortaya çıktı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Yargı dizisi, 44. bölümü ile ekrandaydı ve tüm izleyici gruplarında ikincilik elde etti. Dizinin tüm izleyici gruplarında çok başarılı reytingler almasına rağmen birincilik elde edememesinin nedeni ise TRT1’de başlayan Dünya Kupası açılış müsabakasıydı.

Teşkilat dizisi de 56. bölümü ile ekrandaydı ve tüm izleyici gruplarında üçüncülük elde etti. Murat Yıldırım’ın gelişi ile birlikte dizinin daha da hareketlendiğini ve çok iyi reytingler elde etmeye başladığını söyleyelim.

Show TV ekranında iyi başlayan ama 3. bölümü ile reytinglerinde düşüş gözlemlenen Güzel Günler dizisi de eğlenceli bir aile hikayesi olarak göz dolduruyor. Hayatın içinden bir dizi olması ve başarılı oyuncuları ile Güzel Günler dizisi daha iyi reytingleri hak ediyor. Tüm izleyici gruplarında ortalamanın altında gerçekleşen reytingler ile birlikte Güzel Günler projesine biraz ilginin azaldığını söyleyebiliriz. Dizinin 3. bölümü tüm kişiler ve AB gruplarında sekizincilik elde ederken, ABC1’de ise yedinci sırayı kazandı.

Tozluyaka dizisi ise 21. bölümü ile birlikte Fox TV ekranında yayınlanıyor. Dizinin yaz döneminde çok iyi bir çıkış yapması ile birlikte bugünlere gelmesi tesadüf değil. Ancak reytingler iyice düştü ve bundan sonra dizinin devamı konusunda Fox TV’nin nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor.

Tüm kişiler kategorisinde 20 Kasım Pazar akşamı dokuzunculuk elde eden Tozluyaka dizisi, AB grubunda on dördüncü oldu ve ABC1’de de on altıncı sıraya yerleşti.