Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi sadece reytingleri değil, youtube platformunu da patlattı!

Yalı Çapkını dizisi sadece reytingleri değil, youtube platformunu da patlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisi televizyondan daha çok yotube’da izleniyor! Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Yalı Çapkını dizisi o kadar başarılı bir proje oldu ki, milyonlarca izleyici Cuma akşamlarına artık randevu koymuyor. Dizi için her bölümde büyük bir heyecan yaşanıyor ve çift haneli reytingler elde eden Yalı Çapkını dizisi, bu sezonun en başarılı projesi olarak da öne çıkmaya başlıyor.

Star TV’nin izlenme oranlarını da yukarıya çeken Yalı Çapkını dizisinin tekrar bölümlerinin bile birçok dizinin yeni bölümünden daha çok izlendiğini hatırlatalım. Tabii ki bu durumun bir de youtube yansıması var ki, herkesi hayrete düşüren görüntülenme sayıları ortaya çıktı.

Yalı Çapkını dizisinin ilk bölümü 15 milyondan fazla izlendi. İkinci bölüm 13 milyon, üçüncü bölüm 14 milyon izlendi. Dördüncü, beşinci ve altıncı bölümler 13’er milyon kez izlenmiş durumda. Ayrıca yedinci ve sekizinci bölümün izlenme sayıları da yine 14 milyon olarak gerçekleşti.

9. bölümü geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin sadece 24 saat içinde 8 milyon kez izlendiğini biliyor musunuz?

Yalı Çapkını dizisi sadece reytingleri değil, youtube platformunu da patlattı! 8

Star TV ekranında reytingleri patlatan Yalı Çapkını, aynı başarıyı youtube ortamında da tekrarlıyor. Diziyi ekrandan izleyemeyen, kaçıran ya da yeniden izlemek isteyenler youtube’de paylaşılan tüm bölümleri büyük bir heyecanla takip ediyor.

Yalı Çapkını dizisi sadece televizyonda değil, youtube ortamında da ortaya koyduğu bu büyük başarı ile birlikte, artık dijital medyanın da dizilerin etkinliği konusunda önemli bir işlevinin olduğunu gösterdi.

Yalı Çapkını dizisi sadece reytingleri değil, youtube platformunu da patlattı! 9

Televizyon kanallarının projeler için sadece reytingleri değil, dijital platformlardaki izlenme oranlarını da değerlendirerek karar alması gerektiğini ifade etmek gerekiyor.