Ana sayfa Sosyal Medya 20 milyonu geçen takipçiye Hande Erçel de şaşkın! Paylaşım yaparken, özellikle dikkat ettiği bir şey var!

20 milyonu geçen takipçiye Hande Erçel de şaşkın! Paylaşım yaparken, özellikle dikkat ettiği bir şey var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranlara gelen Hande Erçel, son dönemin en popüler isimlerinden birisi. Hatta en popüler ismi demek daha doğru! Zira sosyal medyada dünya genelinde yapılan bir araştırmada, Türkiye’nin en çok konuşulan 3 ismi arasına Hande Erçel de girdi!

Kısa bir süre önce 20 milyon takipçiye ulaşan oyuncu, mutluluğunu hayranları ile de paylaşıp teşekkür etmişti. Hande Erçel’i bu kadar popüler yapan sadece dizileri mi? Neden yaşıtı pek çok dikkat çeken oyuncunun önüne geçiyor? Bu sorulara yanıt vermek zor ancak, takipçi sayısıyla en popüler olduğu da ortada!

Erçel, Kerem Bürsin ile birlikte oynadığı Fox TV’nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı ile ekranlara gelmeye başladıktan sonra da instagram’daki takipçi sayısını hızla yükseltti.

Yeni kuşağın ilgisini çeken Hande Erçel, dizideki karakterinin yanı sıra internet çağının içinde doğmuş bir isim olarak da paylaşımlarıyla, yaptıklarıyla, giyimi ile, yaşam tarzı, makyajı, saç şekli ile büyük bir dikkatle takip edilen bir isim oldu. Takipçi sayısı da giderek artıyor ve 20,4 milyona ulaştı…

20 milyonu geçen takipçiye Hande Erçel de şaşkın! Paylaşım yaparken, özellikle dikkat ettiği bir şey var! 8

Erçel, geçtiğimiz günlerde Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan ‘İbrahim Selim İle Bu Gece’ programına konuk oldu. Büyük ilgi gören programda oyuncuya Türkiye’de en çok takipçisi olan oyuncu olduğu hatırlatmasını yapan İbrahim Selim, “Dünyada da bir oyuncu için bu rakam çok fazla” yorumunu yaptı.

Hande Erçel de de bir oyuncunun bu kadar takipçisinin olmasının kendisi için de şaşırtıcı bir durum olduğunu söyleyerek “Biraz fazla evet. Ben sosyal medya çağına denk geldim. O da bir etken” yanıtını verdi.

20 milyonu geçen takipçiye Hande Erçel de şaşkın! Paylaşım yaparken, özellikle dikkat ettiği bir şey var! 9

İbrahim Selim’in bu kadar fazla takipçisi olan ve konuşulan bir isim olarak yaptığı paylaşımlara dikkat etme baskısı yaratıp yaratmadığı şeklindeki soruya ise Hande Erçel, bazı paylaşımlarının yanlış yerlere çekilme ihtimaline karşılık sildiğini anlatırken, özellikle paylaşım yaparken neye dikkat ettiğini de şöyle aktardı:

“Yok hiç, ben bunu neden paylaştım deyip sildiğim anlar oluyor. Çünkü çok fazla yanlış yerlere çekilebiliyor. Bu aslında çok tehlikeli bir şey. Yanlış yerlere çekildiği de oluyor. O yüzden dikkat ettiğim kısım, herhangi bir yerim görünüyor mu, ediyor mu, onlara çok dikkat etmeye çalışıyorum.”

Erçel, yaptığı paylaşımlarda hep doğal olduğunu vurgulayarak, bu kadar çok takipçiye sahip olmasında da bunun bir başka etken olduğu görüşünde. Erçel, “Aslında ben biraz doğal ve samimi kullandığım için belki de böyle oldu. Bir iletişim aracı ve sen neysen osun, o da seni öyle görsün, benim için öyle bir yer” diyor…