Ana sayfa Foto Galeri 2017’de başlayacak Yabancı Dizilere göz atalım!

2017’de başlayacak Yabancı Dizilere göz atalım!

tarafından ker_def

american-gods

AMERICAN GODS DİZİSİ

Neil Gaiman’ın aynı isimli romanından uyarlanan ‘American Gods’ Starz kanalının yaklaşan fantezi, drama dizilerinden biri. The 100 dizisinde 3 sezon boyunca Lincoln rolünü canlandıran Ricky Whittle yeni dizi American Gods‘da başrol oynayacak.
Dizinin senaryosu ve geliştirmesi “Hannibal” dizisinin yaratıcısı Bryan Fuller ve DC Comics’in yazarlarından Michael Green tarafından yapılmıştır. Fuller ve Green’in showrunner olarak hizmet verdiği dizide ayrıca Neil Gaiman, Craig Cegielski, Stefanie Berk ve Thom Beers yönetici yapımcı olarak görev almaktadır. Üretimi ise Living Dead Guy Productions ve Freemantle Media şirketleri tarafından yapılmaktadır.

Shadow, karısıyla birlikte sessiz ve beladan uzak yaşamak isteyen biridir. Ta ki karısının korkunç bir kazada öldürüldüğünü öğrenene kadar… Cenaze için eve giderken şiddetli bir kasırga uçağı vurur. Shadow, yan koltuktaki adamla konuşur. Bay Wednesday adındaki bu adam, Shadow hakkında kendisinin bildiğinden daha fazla bilgiye sahiptir. Shadow’u çok daha büyük bir fırtınanın yolda olduğu konusunda uyarır. O andan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Neil Gaiman’ın ünlü kitabından uyarlanan dizi 2017’nin en gözde yapımlarından biri olmaya aday.

Ricky Whittle

American Gods dizisi oyuncuları

Ricky Whittle: Shadow Moon
Ian McShane: Mr. Wednesday
Crispin Glover: Mr World
Jonathan Tucker: Low Key Lyesmith
Emily Browning: Laura Moon
Gillian Anderson: Media
Cloris Leachman
Peter Stormare
Christopher Obi
Mousa Kraish
Orlando Jones: Mr. Nancy
Dane Cook: Robbie
Jeremy Davies: Jesus