Ana sayfa Dizi Haberleri Taner Ölmez, Onur Saylak, Seda Akman, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu aynı dizide buluştu!

Taner Ölmez, Onur Saylak, Seda Akman, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu aynı dizide buluştu!

tarafından ker_def

Senaryosunu Damla Serim’in yazdığı, yönetmen koltuğunda Umut Aral’ın yer aldığı Ay Yapım imzalı yeni dizi Deha, çok merak edilen bir yapım.

Dizinin hikayesi kadar oyuncu kadrosu da çok dikkat çekiyor. Deha’, biri iyilikte biri kötülükte deha olan baba oğulun, yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan intikam hikayesinde herkesin farkında olmadığı yüzüyle tanışacağı derinlikli bir hikayeyi ekranlara taşıyacak.

Böyle etkileyici bir hikayede tabii ke başrol çok önemli. Aras Bulut İynemil de başrolün hakkını verebilecek genç yeteneklerden birisi ve Deha dizisi oyuncunun kariyerinde çok önemli işler arasında gösterilecektir.

Deha dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlere bakıldığı zaman da çok etkili bir kadronun oluşturulduğu gözlemleniyor.

Çekimlerine devam edilen Deha dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler var: “Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Taner Rumeli, Emel Göksu, Cenk Kangöz, Oğulcan Arman Uslu, Umutcan Ütebay, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve Yusuf Selim Uğurlu.”

Bir baba ile oğulun hayat mücadelesinin anlatıldığı Deha dizisi güçlü hikayesi ile izleyicileri kendisine çekecek.

Deha dizisi, yeni sezonda Show TV’nin en önemli projelerinin başında geliyor. Dizinin kadrosunda hem tecrübeli isimler hem genç yetenekler bir araya gelmiş durumda.

Deha dizisinin setinde neler yaşandığı da şimdiden büyük merak konusu oldu.