Ana sayfa Dizi Analiz Kara Ağaç Destanı dizisinin sezon finalinde Ömer’in dünyası alt üst oldu!

Kara Ağaç Destanı dizisinin sezon finalinde Ömer’in dünyası alt üst oldu!

tarafından ker_def

TRT 1’in, yapımcılığını Hasan Karul’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın oturduğu dizisi ‘Kara Ağaç Destanı’ dün akşam sezon finaliyle ekrana geldi.

15.Bölümde Neler Yaşandı?

Ömer ve Sultan, Celal Ağa’yı Merdo’nun elinden yaralı olarak kurtardı. Durumu ciddi olan Celal Ağa’nın kendine gelmesiyle konakta herkes derin bir nefes aldı.

Tüm gerçeklerin ortasında duran Sultan ise bir tarafta gerçek ailesi diğer tarafta sevdiği adam arasında kaldı ve sevdasını kalbine gömüp Ömer’le sırrı paylaşmamaya karar verdi.

Ölümle yüzleşmek ise Celal Ağa ve Ömer arasındaki buzları eritirken baba-oğul arasında yeni gelişmeler yaşandı. Celal Ağa’nın kenara çekileceğini ve her şeyin başına Ömer’in geçeceğini açıklaması herkesi şoka uğrattı.

Ömer, babasının teklifini önce kabul etmek istemese de Celal Ağa’nın her şeyin Ömer’in istediği gibi olacağı sözünü vermesiyle Kara Ağaç’ta ağalık mührü Ömer’e geçti.

Gülnaz’la görüşmek isteyen Merdo’nun köyde görülmesiyle, Ömer onun peşine düştü. Gülnaz, Merdo’ya onunla gelmeyeceğini söyleyince Merdo, Gülnaz’ı zorla götürmeye çalıştı.

Bu sırada Ömer ve Sultan’ın geldi. Büyük sırrı bilen Merdo, Ömer’e her şeyi söyleyerek köprüden aşağı atladı. Ömer, duyduklarıyla bütün dünyası alt üst olarak soluğu Celal Ağa’nın yanında aldı.