Ana sayfa Dizi Haberleri 2022 yılı Devrim Özkan’ın adeta patlama yaptığı bir sene oldu!

2022 yılı Devrim Özkan’ın adeta patlama yaptığı bir sene oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2022 yılını geride bırakmaya günler kala ünlü isimler de yeni yıl dileklerini ifade ediyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Songül karakteriyle başrolde yer alan Devrim Özkan çok başarılı bir yıl geçirdi.

2023 yılından en büyük dileğinin sağlık olduğunu ifade eden oyuncu, Ertan Saban ile başrolünde yer aldığı dizinin çalışmalarının da çok keyifli geçtiğini anlattı. Yaz döneminde Show TV ekranında başlayan ve kış sezonunda da iyi reytingleri ile başarılı şekilde yolunda ilerleyen Gelsin Hayat Bildiği Gibi projesi, Devrim Özkan’ın kariyerinde çok önemli bir sıçrama yapmasını sağladı.

1998 yılında Muğla’da dünyaya gelen oyuncu, 2017 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Rüya isimli diziyle başladığı oyunculuk mesleğinde Vatanım Sensin dizisinde dikkat çeken Devrim Özkan, geniş bir izleyici tarafından tanınmayı ise Vuslat isimli diziye borçlu.

Ramo dizisinde de Nehir olarak beğeni toplayan Devrim Özkan, bu sezon yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ise adeta kariyer patlaması yaptı. Canlandırdığı karakterin sempatikliği ile bütünleştiren oyuncu, milyonlarca izleyicinin de beğenisini kazandı ve popülerliğini katlayarak artırdı.

2022 yılı Devrim Özkan'ın adeta patlama yaptığı bir sene oldu! 10

2022 yılında böyle önemli bir çıkış yakalayan oyuncu, 2023 yılında da dizinin devam etmesi ile bu başarısını sürdürecek gibi gözüküyor.

Devrim Özkan, dizide yeni gelişmeler de yaşanacağını belirterek, şöyle konuştu: “Çok keyifli, çalışıyoruz, devam ediyoruz. Çok keyifli geçiyor her zamanki gibi. Daha önümüzde çok güzel bölümler var. Bakalım neler göreceğiz.”

Ertan Saban ile Devrim Özkan partnerliğinin de çok başarılı olduğunu ve izleyicilere yansıdığını söylemek gerekiyor.

2022 yılı Devrim Özkan'ın adeta patlama yaptığı bir sene oldu! 11