Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel’den Yılbaşı Gecesi filmiyle ilgili büyük itiraf!..

Gülse Birsel’den Yılbaşı Gecesi filmiyle ilgili büyük itiraf!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Gülse Birsel’in merakla beklenen yeni filmi Yılbaşı Gecesi, 30 Aralık’ta Disney Plus’ta yayınlanacak. Alem Dergisi’ne röportaj veren ünlü senarist ve oyuncu film ile ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Gülse Birsel filmde rol alan oyuncuların senaryoyu okumadan kadroda rol almayı kabul ettiğini söyledi. Birsel kendisini gururlandıran bu olayı şu sözlerle anlattı;  “Senaryo ortaya çıktıkça oyuncuları arayıp hikayeyi ve karakterlerini anlattım. Haziran ayında senaryo bittiğinde cast’ı çoktan yapmıştık. Çünkü bu muhteşem kadronun yüzde doksanı senaryoyu okumadan filmde oynamayı kabul etti. Hayatımın en büyük gururlarından biridir.”

Yılbaşı Gecesi’nin kadrosunda Gülse Birsel ile birlikte, Ayta Sözeri, Büşra Pekin, Serkan Keskin, Alina Boz, Şebnem Bozoklu, Cengiz Bozkurt, Boran Kuzum, Alican Yücesoy, Derya Karadaş, Fatih Artman, Serkan Keskin, Zeynep Güngör, Nazmi Sinan Muhçı, Kubilay Tunçer, Emir Benderlioğlu bulunuyor.

Gülse Birsel'den Yılbaşı Gecesi filmiyle ilgili büyük itiraf!.. 7

Gülse Birsel kadroyla ilgili de şunları söyledi; “15 oyuncuyuz ve aşağı yukarı herkesin hikayede rol ağırlığı aynı. Başrol, yan rol yok. Herkes de karakterini öyle bir sahiplenip performansına asılmış ki, valla ilk defa isim veremem. Ozan’la (Açıktan) montajda bakıp bakıp kimi öveceğimizi şaşırdık. Herkes çok komik. Daha önce komedide seyretmediğimiz isimler de büyük sürpriz yapacak, onu da ipucu olarak vereyim.”