Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti dizisi Özge Özacar için yeni bir sıçrama tahtası olabilir!

Kızılcık Şerbeti dizisi Özge Özacar için yeni bir sıçrama tahtası olabilir!

tarafından ker_def

Cuma akşamları yayınlanan ve 2024 yılında da çok başarılı işlere imza atacağı belli olan Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncu kadrosu güçleniyor. Yeni bir karakter daha diziye geliyor ve oyuncu Özge Özacar da projeye dahil oldu.

Dizinin 12 Ocak akşamı yayınlanan 46. bölümde izleyicilerin karşısına çıkan genç oyuncu, canlandırdığı sürprizlerle dolu karakter ile birlikte hikayeye önemli bir artı olarak yansıdı.

Ağır bir hastalığı yendikten sonra hayatında yeni bir sayfa açılan Barış Kılıç’ın canlandırdığı Ömer karakterinin hayatını çok etkileyecek olan bu yeni kadın karakterinin diziye dahil olması birçok şeyi değiştirecek gibi gözüküyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi Özge Özacar için yeni bir sıçrama tahtası olabilir! 7

Gizemli bir karakter ile hikayeye dahil olan Özge Özaçar için bu gelişme kariyerine önemli bir sıçrama tahtası olarak da yansıyabilir. “Ömer yeni bir aşka yelken mi açıyor?” sorusunu sorduran gelişmeler ile birlikte Kızılcık Şerbeti dizisi daha da ilgi çekici hale geldi.

Özge Özacar, 2015 yılından bu yana sektörde yer alıyor. Kefaret isimli dizideki başarılı performansı ile çok övgü alan Özacar; Hayaller ve Hayatlar, Baba ve en son da Kısmet isimli dizilerle hayranlarını bir hayli memnun etmişti.

Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi Cuma akşamları milyonlarca izleyiciyi Show TV ekranına çekmeye devam ediyor.