Ana sayfa Dizi Haberleri 4 Milyon İtalyan Sen Çal Kapımı ve Bay Yanlış dizilerini izledi

4 Milyon İtalyan Sen Çal Kapımı ve Bay Yanlış dizilerini izledi

tarafından ker_def

Fox Tv’de yayınlanan iki Türk dizisi İtalya’da gündem oldu. Bay Yanlış ve Sen Çal Kapımı isimli diziler İtalyan izleyicisi tarafından çok beğenildi. 4 milyondan fazla izleyici Türk dizilerini takip etti.

Yapımını Gold Film’in, yurt dışı dağıtımını Global Agency’nin üstlendiği, başrollerini Can Yaman ile Özge Gürel’in paylaştığı, FOX’un “Bay Yanlış” dizisi, 31 Mayıs Pazartesi günü İtalya’da prömiyer yapmıştı.

4 Milyon İtalyan Sen Çal Kapımı ve Bay Yanlış dizilerini izledi 7

Dizi; ilk bölümüyle İtalyan izleyicisiyle buluştu ve ilk bölüm 2.2 milyon kişi tarafından izlendi, 18.9 share elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Yapımını MF Yapım’ın, yurt dışı dağıtımını Madd Entertainment’ın üstlendiği ve başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in yer aldığı “Sen Çal Kapımı” dizisi, 31 Mayıs Pazartesi günü İtalya’da yayın hayatına başlamıştı.

Türkiye’de 2. sezonu heyecanla beklenen dizi İtalya’nın en büyük medya şirketi olan Mediaset grubuna ait, en çok izlenen özel televizyon kanalı Canale 5’te 1.9 milyonu aşkın kişi tarafından izlenirken, dizi 20.3 share elde etti.