Ana sayfa Sosyal Medya Son 3 televizyon dizisi tutmayan Özge Gürel’in başarıda başarıya koşan eski bir dizisi öne çıkıyor!

Son 3 televizyon dizisi tutmayan Özge Gürel’in başarıda başarıya koşan eski bir dizisi öne çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Gürel, oyunculuk kariyerinde şaşırtıcı bir süreç yaşıyor. Son yıllarda popülerliğini iyice artıran, yurt dışında da çok geniş bir hayran kitlesine kavuşan Özge Gürel, en son Sipahi isimli aksiyon dizisinde yer aldı. 2020 yılında yine kısa süren Bay Yanlış isimli romantik komedi dizisinden 2 yıl sonra bir kez daha televizyon projesi tercihi yapan Özge Gürel, Sipahi dizisinde aradığını bulamamıştı.

Ünlü oyuncunun hayranları bir aksiyon dizisinde ilk kez yer alan Özge Gürel’in yeni projesini çok sahiplenmiş ama dizinin reytingleri kötü geldiği için proje 8 bölüm yayında kalmayı başarmıştı. Özge Gürel’in uzun bir aradan sonra yeniden televizyon ekranına dönüşü pek de beklendiği gibi olmadı ama, eski bir dizisi son dönemde büyük başarılar kazanıyor.

Özge Gürel ile Can Yaman’ın birlikte başrolünde yer aldığı ve 2017 yılında izleyenleri derinden etkileyen Dolunay isimli dizi, yurt dışında önemli başarılara imza atıyor.

Bitter Sweet ismi ile pazarlanmakta olan Dolunay dizisi, bir dönem İtalya’da da büyük ses getirmişti. Dizinin yurt dışı satışlarının 70 ülkeye kadar çıktığı ve bunun önemli bir başarı olduğu sektör uzmanları tarafından dile getiriliyor.

Romantik komedi türündeki Dolunay dizisi bu büyük başarısı Özge Gürel’in daha geniş kitleler tarafından tanınmasına yol açıyor. Ancak oyuncunun son dönemde televizyon projelerinde pek de başarılı sonuçlar alamaması da dikkatlerden kaçmıyor.

Dolunay dizisinden sonra ünlü oyuncu; Muhteşem İkili, Bay Yanlış ve Sipahi isimli televizyon projelerinin kısa süreli olmasının talihsizliğini yaşadı. Hayaller ve Hayatlar isimli dijital diziyle de konuşulan Özge Gürel, yeni sezonda ne yapacağı en çok merak edilen isimlerden birisi olarak gösteriliyor.