Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinden sonra Bige Önal dizi tercihi konusunda çok kararlı!

Sen Çal Kapımı dizisinden sonra Bige Önal dizi tercihi konusunda çok kararlı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Bige Önal, yer aldığı projelerle önemli deneyimler yaşadı. Aras Bulut İynemli ile uzun süren aşkının ardından çiftin ayrılığı da basına yansımıştı. 7 yıl süren ilişkinin bittiğini kabul eden oyuncu, arkadaşça bir ayrılık yaşandığını ifade etti.

Hayranlarının hem özel hayatını hem de yer aldığı projeleri yakından takip ettiği ünlü oyuncu, son dönemde dizi tercihleri konusunda televizyon projelerine pek sıcak bakmayarak dikkatleri çekiyor. Dijital dizilerde yer alma konusunda kararlı adımlar atan Bige Önal, 2020 ile 2021 yıllarına damgasını vuran Sen Çal Kapımı dizisindeki Selin karakteri ile çok önemli bir çıkış sergiledi.

Dünyanın birçok ülkesinde hayran kitlesine ulaşan Bige Önal, özellikle güzelliği ve gözlerinin rengiyle de sosyal medyada sürekli gündem olan bir isim. Bige Önal, 2023 yılında da yeni projelerle setlerde yer almaya devam edecek ama televizyon projelerindense dijital yapımlarda yer almayı tercih ediyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin ardından Yeşilçam isimli dijital dizide Gazel karakterini canlandıran oyuncu, ayrıca Sen Ben Lenin isimli sinema filminde de rol aldı.

Sen Çal Kapımı dizisinden sonra Bige Önal dizi tercihi konusunda çok kararlı! 7

2022 yılında dinlenmeyi tercih eden oyuncu, 2023’e ise yeni bir dizi projesi ile sürpriz yaparak başlayacak gibi gözüküyor. Oyuncu, yaptığı açıklamada bir dijital proje için görüşme halinde olduğunu söyledi.

Arkadaşları ile buluştuktan sonra muhabirlerin sorularını yanıtlayan Bige Önal, “Şimdi bir iş görüşmesine gidiyorum. Dizi olacak. İnşallah dijital olur. Senaryoyu okudum. Net bir şey söylemeyeyim” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncunun televizyon yerine dijital projelerde yer almayı tercih ettiği de tavırlarından ve seçimlerinden anlaşılıyor.

Bige Önal,2018 yılından bu yana seçtiği projeler arasında sadece 1 tane televizyon dizisi var o da Sen Çal Kapımı oldu. Oyuncu, 2018 yılında Bozkır isimli dijital dizide yer aldıktan sonra 2020 yılında Hakan Muhafız’da Berrin karakterini canlandırdı.

Ardından yine Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır dizisinde Hayrunnisa karakterini canlandıran oyuncu, en son Yeşilçam isimli dijital dizide yer aldı.

Oyuncunun yeni yılda da yine dijital dizileri tercih edeceği sözlerinden anlaşılıyor.

Bige Önal ayrıca, bir sinema filminde rol aldı. “Buradayım, İyiyim” isimli filmin çekimlerini tamamladıklarını ve zorlu geçtiğini anlatan oyuncu, devam projesi için yeniden sete çıkacaklarını da söyledi. Bu filmde bir anne karakterini canlandıracak olan oyuncu, hayranlarına sürpriz yapacak.