Ana sayfa Dizi Haberleri 4N1K İlk Aşk ile ilgili şok karar hayranlarını üzecek!

4N1K İlk Aşk ile ilgili şok karar hayranlarını üzecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de yayınlanan 4N1K İlk Aşk dizisi, Fox TV’nin yaz döneminde ekrana gelmeye başlayan bir projesi.

Uzun süre önce gündeme gelen dizi, yaz aylarında yayınlanmaya başlamıştı. Son olarak 10. bölümü ekrana gelen dizinin 11. bölümü heyecanla beklenirken gelen bir haber, dizinin takipçilerini üzecek.

Geçtiğimiz günlerde Fox TV’nin Genel Müdürü Vatan Cenk Soner, Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan’a verdiği röportajda, 4N1K İlk Aşk’ın hedef kitlesinin üstünde karşılığını aldıklarını belirterek yüksek reytinglere ulaşmamasına karşılık hedef kitlesine ulaştığını belirtmişti.

4N1K İlk Aşk ile ilgili şok karar hayranlarını üzecek! 7

Dizinin ekranda olmasa da dijital tarafta izlenmesinin yüksek olduğuna değinnen Cenk Soner, “Sezonda büyük bir rekabetin ortasında, yüksek dramların ortasında zorlanacaktır. Ama ciddi bir reyting kaybı yaşamadıkça dizinin arkasında duracağız” ifadesini kullanmıştı.

Bu açıklamaya karşın yeni gelen bir haber izleyicileri üzecek nitelikte. 4N1K İlk Aşk dizisinin dijitale kaydırılması ile ilgili bir iddiayı Medyatava’dan Birsen Altuntaş sosyal medya hesabından paylaştı. Dizinin 12. bölümde final yapacağının konuşulduğu haberini verdi.

Cenk Soner, Vatan Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, doğru matematiğin kurulması halinde dizinin dijitala kaydırılabileceği sinyalini vermişti.

Aynı zamanda yaz mevsimini bir festivalle kapatacaklarını belirtmiş ve 15 Eylül (bugün) tarihinde Küçük Çiftlikpark’ta FoxFest yapacaklarını ve dizinin oyuncularının da festivale katılacağını belirtmişti.

Festival bugün yapıldı ve oyuncular hayranlarıyla buluştu.

4N1K İLK AŞK 10. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Ali’nin gerçekleri bilmesi gerektiğine inanan Barış, Yaprak’ı ikna etmeye çalışır. Kendi yaşadıklarını örnek veren Barış, onu ikna etmek için anne ve babasının mezarına bile götürür. Barış’ın Yaprak’a duygularını bilen Ali, ikili arasında onları çözmeye çalışır. Her ikisinin de kendisinden bir şey sakladığına iyice emin olur. Oğuz’un ailesinin kötüleşen mali durumu gizlenemez durumdadır. Çete ona destek olmak için bir plan yapar. Herkes dört koldan Oğuz’lara yardım etmek için seferber olur. Cihan ile Ece arasında ise beklenmedik bir gelişme yaşanır. Okula yeni gelen Tuna’nın tuhaf davranışları herkesi tedirgin eder, özellikle de Yaprak’ı. Barış’ın baskısına dayanmayan Yaprak, Ali’ye her şeyi itiraf etmeye gider. Evde ise onu bambaşka bir sürpriz beklemektedir.