Ana sayfa Dizi Arşivi 50 m2 Dizisi (Netflix)| Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

50 m2 Dizisi (Netflix)| Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – 50m2, yapımcılığını BKM Film’in yaptığı, yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir’in oturduğu, senaryosunu Burak Aksak’ın kaleme aldığı, dram ve aksiyon türündeki, Netflix’in Türk orijinal internet dizisidir.

Netflix tarafından yayınlanan dizi, geniş bir kitleyi etkiledi. Özellikle başrol oyuncusu Engin Öztürk’ün performansı büyük övgü aldı. Güncel hayat ile paralel bir konuyu anlatması noktasında da farkındalık yaratan bir yapım olan 50 m2’de güçlü isimlerden kurulu bir oyuncu kadrosu buluştu.

50 m2 Dizisi (Netflix)| Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:
Kanal: Netflix
Yapımcı: BKM Film
Türü: Dram- Aksiyon
Yayın Tarihi: 27 Ocak 2021
Mekan: İstanbul
Süresi: 35-45-50 dakika
Başrol: Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt.
Oyuncular: Kürşat Alnıaçık, Tolga Tekin, Özgür Emre Yıldırım, Hasan Yalnızoğlu, Murat Kılıç, Gaye Gürsel, Yiğit Kirazcı, Tuğçe Karabacak, Cansu Dağdelen, Tuncay Beyazıt, Gürkan Uygun.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Instagram: https://www.instagram.com/50m2dizi.netflix/
Resmi internet sayfası: https://www.netflix.com/tr/title/81103322

TÜM HABERLER:

50 m2 dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

50 m2 Dizisi (Netflix)| Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

GENEL İZLENİM:

Güncel, politik ve ekonomik gelişmelere mesaj niteliğindeki sahneleriyle dikkat çeken 50 m2 dizisi tanıtımlarının ardından seyirci tarafından heyecanla beklendi. Dizinin 8 bölümden oluşan ilk sezonunun yayınlanmasının ardından sosyal medya tam anlamıyla ikiye bölündü; Kimi izleyiciye göre dizi absürd komedi tarzındaydı ve gerçek yaşama göndermede bulunan birçok sahnesi ile kinayeler içeriyordu. Kimi izleyici ise diziyi dram projesi olarak değerlendirdi.

Seyircinin ortak düşüncede birleştiği konu ise; Engin Öztürk’ün göz dolduran performansı oldu. 1. sezonunun sürpriz bir şekilde bitmesi izleyicilerin akıllarına, ‘50 m2 dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak?’ sorusunu getirdi. Dizinin 2. sezonu için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak tahminlere göre, 50 m2 2. sezonu 2021’in sonlarına doğru yayınlanacak.

HİKAYESİ:

Hayatı için kaçarken kendisini bulmaya çalışan Gölge (Engin Öztürk) adlı gizemli bir tetikçinin hikâyesi anlatılıyor.

Gölge, kendisine uzun süredir kayıp olan babası gibi davranan Servet’in ihanetinin ardından, kendisini aniden yabancı bir mahallede 50 metrekarelik bir terzi dükkanında yaşarken bulur. Durum düzelene kadar orada saklanırken, mahalledekilerin kendisini ölen dükkân sahibinin oğlu olduğunu düşündüklerini öğrenir. Ancak, bu kimliği korumanın düşündüğü kadar kolay olmayacağını çabucak anlar.

Bu yeni mahallede ne kadar yaşarsa, geçmişine ve gerçek kimliğine dair sırları o kadar çok keşfedecek, etrafındakilere o kadar çok yardım edecek ve bir o kadar başka birine dönüşecektir.

50 m2 Dizisi (Netflix)| Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Engin Öztürk (Gölge / Adem)
Aybüke Pusat (Dilara)
Cengiz Bozkurt ( Muhtar)
Kürşat Alnıaçık ( Servet)
Tolga Tekin (Mesut)
Özgür Emre Yıldırım (Civan)
Hasan Yalnızoğlu (Leke)
Murat Kılıç (Cami hocası)
Gaye Gürsel (Psikolog)
Yiğit Kirazcı (Yakup)
Tuğçe Karabacak (Özlem)
Cansu Dağdelen (Aysel)
Tuncay Beyazıt (Turan)
Gürkan Uygun (Mümtaz)

50 m2 Dizisi (Netflix)| Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

MEKANLAR:

50 m2 dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirildi. Dizinin çok sayıda sahnesinin çekimi Fatih ve Beyoğlu semtlerinin sokaklarında yapıldı.

FRAGMANLAR:

50 m2 dizisinden ilk fragman Netflix’de ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2021 yılının Ocak ayında yayınlandı. İlk görüntüler izleyicide merak uyandırdı ve heyecan yarattı.

İlk Tanıtım:

TÜM BÖLÜMLER:

Netflix’te 27 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan 50 m2 dizisinin 1. Sezonu 8 bölümden oluşuyor. Dizinin tüm bölümlerini Netflix dijital platformuna üye olarak izleyebilirsiniz. Dizinin 2. sezonunun ne zaman başlayacağı ile ilgili Netflix’ten ve BKM Film’den henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Tüm Bölümleri izlemek için lütfen tıklayınız…

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

50 m2 dizisinin müzikleri de izleyicinin dikkatini çekti. Dizinin sahnelerinde, aralarında Fikret Kızılok, Burhan Çaçan, Ahmet Kaya ve Ümit Besen’in şarkılarının da yer aldığı pek çok farklı müzik türü kullanıldı.

50 m2 Tüm Müzikler

50 m2 Soundtrack- Gölge

50 m2- It was not me

KAMERA ARKASI:

Çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilen dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlandı.

Engin Öztürk- Aybüke Pusat Kamera Arkası Görüntüleri;

50 m2 Ekibi Sosyal Medyadan Gelen Soruları Yanıtladı;