Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde beşinci sezon büyük yeniliklerle gelecek!

Teşkilat dizisinde beşinci sezon büyük yeniliklerle gelecek!

tarafından ker_def

Pazar akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi, dördüncü sezonunu da tamamlamaya doğru adım adım ilerliyor. İlk iki sezonda erkek başrol olarak Çağlar Ertuğrul yer alırken, son iki sezonda Murat Yıldırım bu görevi başarıyla sürdürdü. Kadın başrol olarak ise 3 sezon boyunca Deniz Baysal hikayede ön planda yer almıştı. Dördüncü sezonda ise bu görevi Aybüke Pusat devraldı.

Teşkilat dizisinin beşinci sezon onayını almasının ardından izleyiciler hem sevindi hem de büyük değişim beklentisi içine girdi.. Teşkilat dizisinin yenilenerek bugünlere geldiğini iyi bilen izleyiciler, yapılacak yeni düzenlemeler ile birlikte beşinci sezonda da projenin başarıyla yoluna devam edeceğini düşünüyor.

Burak Arlıer’in başarılı yönetmenliğinin de projenin geldiği noktaya katkısı büyük oldu. Haziran ayı içinde sezon finali yapması beklenen Teşkilat dizisinde Aybüke Pusat yoluna devam etse bile, Murat Yıldırım’ın durumunun net olmadığı gelen bilgiler arasında.

Murat Yıldırım, başarılı performansı ile Teşkilat dizisini yeniden diriltmiş ve dördüncü sezon sonuna kadar da taşıyan ana oyuncu olarak öne çıkıyor.

Murat Yıldırım’ın hikayeden ayrılması izleyicileri de çok üzecektir. Ancak herkes iyi biliyor ki, yapımcılar Timur Savcı ile Burak Sağyaşar, yeni dönemde de yeniliklere devam ederek diziyi gündemde tutacaktır.

Dizide yaşanacak değişim ile ilgili gelişmeler merakla bekleniyor.